PÅ SYKEHUS: Sputnik var på spillejobb i Thailand da han plutselig følte seg fryktelig svimmel.
PÅ SYKEHUS: Sputnik var på spillejobb i Thailand da han plutselig følte seg fryktelig svimmel. Vis mer

Sputnik sendt til sykehus i Thailand

- Legene sa jeg kom i grevens tid.

SEOGHØR.NO: Knut «Sputnik» Storbukås (71) følte seg plutselig fryktelig svimmel og ble i forrige uke innlagt på sykehus i Thailand .

Det viste seg at den folkekjære artisten hadde en alvorlig blodpropp i hodet.

- Legene sa at jeg kom i grevens tid. Jeg hadde tydeligvis griseflaks, sier sangkometen  fra Drangedal når Seoghør.no snakker med ham på telefonen fra Bangkok Hospital i Pattaya.

Som vanlig tilbringer Sputnik og kona Vivian (62) de verste vintermånedene i "Smilets" Land der sangkometen har faste spillejobber på den lokale restauranten Linda's i Jomtien utenfor Pattaya.

Planla begravelse

Også i fjor havnet den populære trubaduren på sykehus mens han var i Østen:

MÅTTE BLOKKE UT BLODÅRENE: I juni tilbragte Sputnik to netter på sykehuset i Arendal for å blokke ut årene. Foto: Privat
MÅTTE BLOKKE UT BLODÅRENE: I juni tilbragte Sputnik to netter på sykehuset i Arendal for å blokke ut årene. Foto: Privat Vis mer

- Jeg fikk plutselig fryktelige smerter i brystet og var sikker på at jeg skulle dø. Jeg husker at jeg lå i sengen og tenkte: Dette overlever jeg ikke. Jeg fabulerte om og planla faktisk min egen begravelse, sier Sputnik, som til slutt ble fraktet til sykehuset i hui og hast.

Det ble gjort grundige undersøkelser og tatt omfattende tester av ham på det thailandske sykehuset.

Legene kunne til slutt slå fast at den norske sangeren hadde angina pectoris, eller hjertekrampe som skyltes åreforkalkning i blodårene som fører blod til hjertemuskelen.

Og i juni tilbragte hun Sputnik to netter på sykehuset i Arendal for å blokke ut årene.

Kuttet røyken

- Jeg fikk klar beskjed av legene: Slutt å røyke eller dø i morgen. Siden den gang har jeg ikke tatt et drag av sigaretten, sier Sputnik, som nå altså har fått seg et nytt skremmeskudd.

Se bildene fra sykehuset i Thailand og les mer om Sputnik fredagens rutgave av Se og Hør Weekend.

LES OGSÅ: Måtte blokke ut to blodårer

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.