- Spurte om «mest sexy»-kåring var juks

Værmelderen kan ikke fatte at hun er Norges mest sexy kvinne.

NORGES MEST SEXY: Herrebladet Manns lesere har stemt frem TV 2-værmelder Isabella Martinsen som Norges mest sexy kvinne.  Foto: Anders Myhren / Seoghør.no
NORGES MEST SEXY: Herrebladet Manns lesere har stemt frem TV 2-værmelder Isabella Martinsen som Norges mest sexy kvinne. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no Vis mer
SEHER.NO:    I august kom nyheten som skuffet alle TV 2s mannlige vær-fans, da det ble kjent at kanalens populære værdame, Isabella Martinsen (31), har sagt opp sin stilling i Storm.

At den flotte 31-åringen slutter i værmelderjobben over nyttår ser imidlertid ikke ut til å ha hatt noen innvirkning på hennes popularitet.

Nylig kåret nemlig herrebladet Manns lesere Isabella til Norges mest sexy kvinne. Hun troner dermed foran skjønnheter som Tone Damli Aaberge og Triana Iglesias, skriver VG.

Til avisen forteller Martinsen at  Mann-kåringen kom som et lite sjokk på henne, og at hun slett ikke ser på seg selv som Norges mest sexy.

- Nei, jeg gjør virkelig ikke det. Ikke i nærheten en gang. Det er ikke sånn at jeg ser meg selv i speilet og sier at det her er en sexy dame. Jeg spurte Mann om kåringen var juks, sier hun til VG.


31-åringen tror hun kan takke jobben i TV 2 for at hun kom på topp i kåringen. 

- Jeg føler jeg blir stemt fram på grunn av jobben, hvor jeg har et team som sørger for at jeg ser OK ut, sier hun. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Jeg får pornobilder i posten