Gunhild Dahlberg og «Jakten på kjærligheten»:

- Spurte om Katarina hadde blitt dødssyk

Gunhild Dahlberg så etter de skjulte kameraene da hun fikk servert drømmejobben.

BLE OVERRASKET: Gunhild Dahlberg blir i høst å se som «Jakten på kjærligheten»-programleder på TV 2. Da hun fikk oppdraget, trodde hun ikke sine egne ører. Her med tidligere «Jakten»-programleder Katarina Flatland (t.v.). Foto: TV 2
BLE OVERRASKET: Gunhild Dahlberg blir i høst å se som «Jakten på kjærligheten»-programleder på TV 2. Da hun fikk oppdraget, trodde hun ikke sine egne ører. Her med tidligere «Jakten»-programleder Katarina Flatland (t.v.). Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Se og Hør): En skulle kanskje tro at det begynte å bli tomt for single bønder i det ganske land, men «Jakten på kjærligheten» viser gang på gang at det er langt fra tilfellet.

Bonderomantikken lever i beste velgående, og denne gangen er det tv-profil Gunhild Dahlberg (43) som har fått i oppgave å lede det populære TV 2-programmet. Hun er kjent fra andre produksjoner som «Bolig til salgs», «Fjellflørt» og «Sommertid» på TV 2, men den nye jobben har i mange år vært hennes store drøm.

Da hun fikk tilbudet, hadde hun vansker for å tro at det ikke var en ondsinnet spøk eller skjult kamera. Spesielt siden stillingen allerede var besatt, av Katarina Flatland (29).

Full forvirring

- Jeg tenkte det verste med en gang. Det første jeg spurte om var om Katarina Flatland var blitt gravid. Så spurte jeg om hun hadde blitt dødssyk. Jeg kunne ikke forstå at det var noen annen grunn til at stillingen plutselig hadde åpnet seg, sier hun til Se og Hør.

I midten av mars sendte TV 2 ut pressemeldingen om jobbskiftet. Flatland skulle ta over «Idol», og siden det var såpass tidlig i prosessen med «Jakten» - som hun har ledet siden 2015 - gikk det fint å bytte ut programlederen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer