Emilie «Voe» Nereng:

- Spurte om jeg kunne flytte inn før vi var kjærester

Bloggeren elsker å bo med typen, men røper at alt ikke går helt på skinner.

RASK ROMANSE: Den profilerte bloggeren Emilie Nereng kom sammen med samboer Torgeir Glomnes Johansen på Se og Hørs Kjendisgalla i november. Til Seoghør.no fortalte Emilie at hun spurte sin kjære om å bli samboer før de i det hele tatt var blitt et par. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
RASK ROMANSE: Den profilerte bloggeren Emilie Nereng kom sammen med samboer Torgeir Glomnes Johansen på Se og Hørs Kjendisgalla i november. Til Seoghør.no fortalte Emilie at hun spurte sin kjære om å bli samboer før de i det hele tatt var blitt et par. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: I februar i år ble det kjent at blogger Emilie «Voe» Nereng (21) hadde fått seg ny kjæreste.

En knapp måned senere røpet hun på bloggen sin at hun og kjæresten Torgeir Glomnes Johansen (27) også hadde blitt samboere.

Til Seoghør.no røper den profilerte bloggeren at hun ønsket å flytte sammen med sin kjære før de var faktisk var blitt et par:

- Jeg har liksom aldri tenkt at jeg kunne bo med noen, og så var det bare et punkt hvor jeg… Jeg spurte vel om jeg kunne flytte inn hos han før vi hadde snakket om at vi var kjærester. Så han var bare sånn «mener du det?». Og jeg bare «ja, hallo! Jeg er jo her hele tiden!».

- Og så flytta jeg inn egentlig, med én gang. Så det gikk fort. Men noen ganger så er jo det det riktige, tenker jeg, legger Emilie til.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ GALLA: Emilie Nereng strålte i en kjole fra Undorn på Se og Hørs Kjendisgalla nylig. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PÅ GALLA: Emilie Nereng strålte i en kjole fra Undorn på Se og Hørs Kjendisgalla nylig. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Tårevåte diskusjoner

21-åringen, som har vært å se i tv-programmer som «Bloggerne» og «71° nord - Norges tøffeste kjendis», omtaler livet som samboer som «helt konge».

Likevel er det ikke alle sider ved samboertilværelsen som er like rosenrøde. Hun røper at diskusjonene deres ofte blir av det tårevåte slaget.

- Jeg gråter veldig lett. Jeg blir ikke sint, jeg bare gråter, og da jekker jo han seg ned med én gang. Så det er håpløst, man kan ikke diskutere med meg, for jeg bare gråter!

SPORTY: I fjor var Emilie Nereng med i «71° nord - Norges tøffeste kjendis». Her snakker hun om opplevelsen. Vis merVis merVis mer Vis mer Vis mer

Den sympatiske bloggeren påpeker at gråtingen imidlertid har visse fordeler.

- Så da syns han synd på meg, og så vinner jeg, hehe. Det har jeg merket ved å bo sammen. Men det gagner jo meg, da, sier hun muntert.

Emilies kjæreste, som Seoghør.no møtte sammen med bloggeren på Se og Hørs Kjendisgalla nylig, bekrefter at det ikke bare er harmoni i hjemmet:

- Det er stort sett veldig bra. Men jeg er vant til å bo med en kompis, ikke sant, og nå bor jeg plutselig med en jente, så det blir mye andre saker man må forholde seg til. Det er litt mer tårer hjemme hos oss nå enn det var før. Men det er mest gledestårer, sier Glomnes Johansen med et smil.

- Må se «Skam» i skjul

Selv om Emilie Nereng stortrives som samboer med kjæresten i Oslo, er det én ting som kan være irriterende: At man ikke alltid kan se det man vil på tv.

I likhet med store deler av kjendis-Norge er bloggeren fan av NRK-suksessen «Skam», men Emilie røper at det er litt vanskelig for henne å holde seg oppdatert på hva som skjer i ungdomsserien.

- Det er dét som er håpløst med å bo sammen med noen, at jeg nesten ikke får sett på «Skam»! Fordi kjæresten min vil ikke! Så jeg har drevet og sett det i skjul, da. Jeg syns det er en råbra serie, sier hun til Seoghør.no.

«SKAM»-FEBER: Norske kjendiser elsker «Skam», og flere av dem hyller romansen mellom Isak (Tarjei Sandvik Moe) og Even (Henrik Holm) i høstens sesong. Vis mer Vis mer

- Trygt med en eldre kjæreste

Emilie fylte 21 år tidligere i høst, og er klar på hva som er noe av det beste ved å bli eldre:

- Jeg nærmer meg alderen til kjæresten min. Jeg er ganske mye yngre enn han! Seks år. Så han var veldig fornøyd med at jeg ble 21 nå, hehe, forteller hun.

- Hvordan er det å være sammen med en som er såpass mye eldre?

PÅ TV: Emilie Nereng har tidligere vært med i «Bloggerne». Her med tv-kollegene (f.v.)Marna Haugen, Sophie Elise Isachsen og Suzanne Aabel i 2013. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
PÅ TV: Emilie Nereng har tidligere vært med i «Bloggerne». Her med tv-kollegene (f.v.)Marna Haugen, Sophie Elise Isachsen og Suzanne Aabel i 2013. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer

- Jeg merker ikke aldersforskjellen så mye, men jeg vet ikke helt med ham.

- Jeg føler at det er veldig trygt å ha en så fin og stabil mann, mens jeg er litt sånn «ustabil» og overalt, hehe.

Selv om paret ikke skal feire jul sammen, er planen å tilbringe nyttårsaften sammen. Det røpet den kjente bloggeren overfor Seoghør.no på Kjendisgallaen november.

- Vi har jo ny leilighet, så vi får se om vi får presset inn noen mennesker der. Det hadde vært hyggelig! En litt sånn intim, hyggelig nyttårsfeiring, fastslår Emilie Nereng.

LES OGSÅ: «Kimye» slår tilbake mot bruddryktene