- Spurte om han fikk komme i bryllupet

Brad Pitt ringte ekskona Jennifer Aniston etter forlovelsen.

TIDLIGERE EKTEPAR: Jennifer Aniston og Brad Pitt var gift mellom 2000 og 2005. Foto: All Over Press
TIDLIGERE EKTEPAR: Jennifer Aniston og Brad Pitt var gift mellom 2000 og 2005. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken kom nyheten om at Jennifer Aniston (43) har forlovet seg med kjæresten, Justin Theroux (41).

En som syntes det var hyggelig, var Anistons eksmann, Brad Pitt (48). Ifølge britiske Mirror ringte han ekskona for å gratulere med forlovelsen.

- Brad ringte Jennifer for å si hvor glad han var for å høre at hun hadde forlovet seg. Han spøkte og spurte henne om han skulle holde av datoen til det kommende bryllupet, og begge lo. Men han gjentok at han var oppriktig glad for henne og Justin, sier en kilde til avisen.

Den vennskapelige tonen er svært annerledes enn for syv år siden, da Brad dumpet Jennifer til fordel for Angelina Jolie etter innspillingen av filmen «Mr. & Mrs. Smith». Snart gifter Pitt og Jolie seg, men nå smiler lykken også til Aniston.

- Han ønsket henne lykke til og sa han at han håper de er veldig lykkelige sammen. Jennifer ønsket også Brad lykke til med hans kommende bryllup.

Theroux gikk ned på kne på sin egen bursdag, fredag forrige uke. Det hele skal ha skjedd under et restaurantbesøk, og forlovelsen ble i løpet av helgen bekreftet fra offisielt hold.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Jennifer Aniston er forlovet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer