Rein Alexander:

Spurte familien om lov til å bli sammen med kjæresten (24)

Rein Alexander åpner seg om aldersforskjellen mellom han og forloveden.

BRYR SEG IKKE: Rein Alexander og Maria Bjaaland Aadalen (24) gir blaffen i aldersforskjellen, og lever sitt beste liv i disse dager. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRYR SEG IKKE: Rein Alexander og Maria Bjaaland Aadalen (24) gir blaffen i aldersforskjellen, og lever sitt beste liv i disse dager. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Sangeren Rein Alexander (47) og forloveden Maria Bjaaland Aadalen (24) virker å være hodestups forelsket i hverandre, og deler titt og ofte innblikk i kjærligheten med følgerne sine i sosiale medier.

Nå, for første gang, kommenterer Alexander på aldersforskjellen mellom de to.

«Det er ungt»

I et intervju i VGs fredagsmagasin denne uken forteller sangeren at alderen var oppe til diskusjon da da de først begynte å date, men at det på sikt ble helt ubetydelig. Han tippet hun var i slutten av tjueårene, noe han syntes var ungt.

Da Aadalen fortalte at hun var 21 år, var ikke det noe problem for han. Likevel spurte han familien hennes om de syntes det var greit. Noe de gjorde. Dermed ble det de to.

- Siden første gang jeg så Marie, har jeg elsket henne hvert sekund. Selv midt i en krangel.

Siden den gang har det bare gått oppover for paret, med både barn og nylig forlovelse.

- Marie og barna er det beste i livet mitt. Første gang jeg så henne, tenkte jeg: men der er hun jo! Vi følte begge at vi hadde funnet hverandre igjen, men i et annet liv, fortalte Rein Alexander til Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer