<strong>BRYR SEG IKKE:</strong> Rein Alexander og Maria Bjaaland Aadalen (24) gir blaffen i aldersforskjellen, og lever sitt beste liv i disse dager. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRYR SEG IKKE: Rein Alexander og Maria Bjaaland Aadalen (24) gir blaffen i aldersforskjellen, og lever sitt beste liv i disse dager. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Rein Alexander:

Spurte familien om lov til å bli sammen med kjæresten (24)

Rein Alexander åpner seg om aldersforskjellen mellom han og forloveden.

Publisert

Sangeren Rein Alexander (47) og forloveden Maria Bjaaland Aadalen (24) virker å være hodestups forelsket i hverandre, og deler titt og ofte innblikk i kjærligheten med følgerne sine i sosiale medier.

Nå, for første gang, kommenterer Alexander på aldersforskjellen mellom de to.

«Det er ungt»

I et intervju i VGs fredagsmagasin denne uken forteller sangeren at alderen var oppe til diskusjon da da de først begynte å date, men at det på sikt ble helt ubetydelig. Han tippet hun var i slutten av tjueårene, noe han syntes var ungt.

Da Aadalen fortalte at hun var 21 år, var ikke det noe problem for han. Likevel spurte han familien hennes om de syntes det var greit. Noe de gjorde. Dermed ble det de to.

- Siden første gang jeg så Marie, har jeg elsket henne hvert sekund. Selv midt i en krangel.

Siden den gang har det bare gått oppover for paret, med både barn og nylig forlovelse.

- Marie og barna er det beste i livet mitt. Første gang jeg så henne, tenkte jeg: men der er hun jo! Vi følte begge at vi hadde funnet hverandre igjen, men i et annet liv, fortalte Rein Alexander til Se og Hør.

Forlovet og nybakte foreldre

Tidligere i vår kunne paret dele den gledelige nyheten om at de hadde blitt forlovet.

- Hun sa ja, skrev operasangeren på Instagram, tilhørende et bilde av forlovedens hånd med en glitrende diamantring.

For knapt et år siden fikk de også tvillinger.

At barna kom til verden, avslørte sangeren selv i et innlegg på Instagram.

«Prinsessene kom til oss i går kl. 13. Marie var og er bare helt utrolig, og jeg er så stolt som det går an å bli!», skrev han blant annet i innlegget.

Engstelige for barna

Til Se og Hør fortalte den nybakte faren at jentene kom til verden nesten to måneder før termin, og at de bare veide 1005 og 1700 gram.

Han skrøt videre av både Tvillingforeldreforeningen, Rikshospitalet og Ullevål sykehus for oppfølgningen de har fått.

- Vi har vært spesielt engstelige for den minste jenta, men naturen er utrolig, og jaggu er personalet på Ullevål sykehus det også. 12 personer bare for å ta imot tvillingene, og for et opplegg og oppfølging. Tenk at vi er så heldige at dette skjedde her i Norge, sa han, og la til:

- Vi er lykkelige og stolte og gleder oss til hverdagen som tvillingforeldre!

At paret ventet tvillinger kunngjorde de også i sosiale medier. At de ventet mer enn ett barn ble det også gjort et poeng ut av i innlegget. På bildet poserte nemlig paret med kokkeluer, mel i fjeset og en sleiv, og i ovnen lå det ikke én, men to boller.

«Ja, nå har vi bakt og bakt, og dette ble resultatet! Vi kan ikke bli gladere! For et år 2018 skal bli!», skrev den vordende pappaen i innlegget.

Tung tid

At Rein Alexander kan juble over både familie og kjærligheten, er kanskje spesielt etterlengtet. På tampen av 2016 kunne han nemlig fortelle til Her og Nå at han hadde tilbakelagt sitt livs tøffeste år.

I 2015 brøt han og hans daværende samboer Siw Hege Arntsen forlovelsen, noe som førte til en lang og vanskelig flytteprosess, samtidig som han mistet lappen for råkjøring.

- Det ble en periode med lite jobb og dårlig økonomi. Jeg har følt meg ensom og kjent meg deprimert, hatt angst og har måttet bruke vennene mine og familien min for det de er verdt, fortalte han til ukebladet den gang.

LES OGSÅ: Hemmeligheten bak barnas navn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer