Spurte eksen om råd etter bruddet

- Stephen trygler om å vinne henne tilbake.

RINGTE EKSEN: Etter at Mel B brøt med Stephen Belafonte, ringte hun eksen Eddie Murphy (til høyre). Han skal ha gitt henne råd. Foto: All Over Press
RINGTE EKSEN: Etter at Mel B brøt med Stephen Belafonte, ringte hun eksen Eddie Murphy (til høyre). Han skal ha gitt henne råd. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige uke kom nyheten om at den tidligere Spice Girls-stjernen Melanie Brown (39) og ektemannen Stephen Belafonte (39) går hver til sitt etter syv år sammen.

FALSKE VOLDSRYKTER: Etter at Melanie viste seg på TV med arr etter en operasjon, spekulerte noen i om Stephen stod bak. Ryktene var falske, men bidro ikke akkurat positivt i en turbulent uke for paret. Foto: All Over Press
FALSKE VOLDSRYKTER: Etter at Melanie viste seg på TV med arr etter en operasjon, spekulerte noen i om Stephen stod bak. Ryktene var falske, men bidro ikke akkurat positivt i en turbulent uke for paret. Foto: All Over Press Vis mer

Nå melder den britiske avisen Daily Star at Brown har tatt kontakt med ekskjæresten etter bruddet. Brown var sammen med skuespilleren Eddie Murphy (53) i 2006.

- Eddie har bedt henne om å sette lokk på følelsene sine utad. Stephen er personen som prater. Han trygler henne om å ta ham tilbake, sier en kilde til avisen ifølge Mirror.

Mel B og Murphy brøt med hverandre etter kort tid sammen etter at musikkstjernen ble gravid. Murphy ba henne om å ta en farsprøve, og det viste seg at han var barnets far.

Siden den gang har de to bevart vennskapet.

- Han har bedt henne om å være stille, oppføre seg «classy» og bare si noe om hun virkelig har noe å si.

Bruddet kom etter en turbulent uke for stjerneparet. De ble blant annet utsatt for falske voldsrykter, etter at Brown hadde vist seg på TV med arr og merker etter en operasjon.

- De tar en timeout. De elsker hardt og krangler hardt. Men kranglene er bare verbale, og Stephen har aldri slått Mel. Han ville aldri gjort det. Det er heller ikke snakk om utroskap, sa en kilde til RadarOnline.com.

Stephen og Melanie giftet seg i 2007 etter å ha datet hverandre i seks uker. De har datteren Madison sammen.

LES OGSÅ: Går hver til sitt etter syv år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer