<strong>VENNER:</strong> Simon Cowell og Sinitta var et par i mange år. Hun skal nå være gudmor til hans nyfødte sønn.
VENNER: Simon Cowell og Sinitta var et par i mange år. Hun skal nå være gudmor til hans nyfødte sønn. Vis mer

Spurte eksen om å være sønnens gudmor

Sinitta følte seg ført bak lyset da det ble kjent at Simon Cowell skulle bli far. Nå smiler hun igjen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Valentines Day ble Simon Cowell (54) og kjæresten Lauren Silverman (36) foreldre til lille Eric, og paret nyter nå tiden med sin nyfødte sønn etter noen turbulente måneder.

En hel verden fikk nemlig sjokk da det i juli i fjor ble kjent at musikkmogulen ventet barn med kona til kompisen, Andrew Silverman, og det ble et voldsomt mediekjør for de vordende foreldrene.

Babynyheten kom også som en stor overraskelse på Cowells eks-kjæreste, den britiske sangeren, Sinitta Renay Malone (50).

Da hun var sammen med TV-profilen sa han nemlig at han ikke ønsket seg barn. Derfor følte hun seg ført bak lyset da han plutselig skulle bli far.

- Jeg skal innrømme at jeg ble tatt på sengen og at det føles som et lite svik, fortalte hun til Hello! magazine i september i fjor.

Men til tross for sviket klarte eksene å bevare vennskapet.

Nå har også Simon og Lauren spurt om Sinitta vil ta den ærefulle oppgaven å være sønnens gudmor, skriver The Sun.

<strong>STOLT:</strong> Sammen med den gledelige nyheten postet Sinitta dette bildet av seg selv og lille Eric. Foto: Twitter/Sinitta
STOLT: Sammen med den gledelige nyheten postet Sinitta dette bildet av seg selv og lille Eric. Foto: Twitter/Sinitta Vis mer

 

- Jeg vil at dere skal være de første (etter min mor og mine barn) som hører om hva min neste seriøse rolle blir... Trommevirvel. Mens jeg hadde morsdagslunsj med mamma, Magdalena, Zac, @JasonJGale og @SimonCowell, ble jeg spurt om å være gudmor til baby Eric, skrev hun på Twitter søndag.

Sinitta og Cowell har kjent hverandre siden 80-tallet og i 20 år var hun hans av-og-på kjæreste.

Simon er også gudfar til hennes to barn Magdalena og Zac.

LES OGSÅ: Mila Kunis viste seg etter graviditetsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer