Sprutet inn fett i leppene

Såpedronningen har dramatisk forandret utseendet.

DRAMATISK STØRRE: Hunter Tylo med sine nye lepper. Her er hun avbildet denne uken under tv-festivalen i Monte Carlo.  Foto: All Over Press
DRAMATISK STØRRE: Hunter Tylo med sine nye lepper. Her er hun avbildet denne uken under tv-festivalen i Monte Carlo. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Hunter Tylo (49) er kjent fra serien «Glamour». Da hun viste seg på den røde løperen til tv-festivalen i Monte Carlo, avslørte hun også helt nye lepper.

- Leppene hennes ser ut til å ha blåst seg opp til massive proporsjoner. Sannsynligvis fra store menger med fettinjeksjoner, sier plastisk kirurg Anthony Youn til RadarOnline.


Tylo har spilt Dr. Taylor Hayes siden 1990, i den kjente såpeserien, men har også gjestet både «Baywatch», «I Gode og Onde Dager», «Melrose Place» og Zorro. Etter at TVNorge fjernet «Glamour» fra sendeskjemaet, ble den norske fansen så sure at serien ble gjenopptatt i april. Nå går serien på Canal 9

Skuespillerinnen heter egentlig Deborah Jo Hunter, og har aner fra Cherokee-indianerne. Noe som kan forklare de kraftige kinnbeinene. Men Youn mener de har blitt enda kraftigere av nyinnsprøytet fett.

Plastikkirurgen har blitt kåret til en av de tre beste kirurgene i USA av nettsiden Askmen.com. Han har vært en gjenganger på talkshowet Rachel Rae, som går på TVNorge, og er ellers meget profilert på amerikansk TV.

- Hun later til å ha sprøytet inn store mengder botox også. Hvis jeg kunne gitt hun et råd hadde det vært å la ansiktet være i fred. Hun er så naturlig vakker at hun ikke trenger kosmetisk kirurgi, sier Youn.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Glamour-faktor på TV-fest 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer