SPRUDLENDE DAMER: Vibeke Klemetsen og Synnøve Skarbø leder Frøken Norges direktesendte finaleshow 9. april. Foto: TVNorge
SPRUDLENDE DAMER: Vibeke Klemetsen og Synnøve Skarbø leder Frøken Norges direktesendte finaleshow 9. april. Foto: TVNorgeVis mer

Sprudlende skjønnheter

Vibeke Klemetsen og Synnøve Skarbø gjør seg klare til fest.

Ser frem til finalen!

SEHER.NO: Vibeke Klemetsen (31) leder hver søndag Frøken Norge-nytt på TVNorge. Her avslører hun resultater av ukens dueller og serverer rykende ferske nyheter. 


2. påskedag skal hun sammen med Synnøve Skarbø (35) lede det direktesendte finale-showet i Lillestrøm kulturhus.


- Det er stor stas å være programleder på Frøken Norge 2007! Å gå live er jo en kjempe utfordring for en programleder, så det skal bli en fest å være med på det, sier Synnøve til TVNorge.


Vibeke er like entusiastisk over jobben sin og gleder seg stort til finaledagen.


- Ikke bare er det en kjempestor utfordring og erfaring for meg selv, men det er en morsom underholdningsbegivenhet med lange tradisjoner som det er gøy å få være med å lage! Og vi har satt oss som mål å lage tidenes beste Frøken Norge-show, sier Vibeke.


Søndag kveld blir de tolv finalistene presentert på TVNorge, og i løpet av de fem påfølgende dagene skal disse bli til to. Den ene jenta skal representere Norge i Miss World, mens den andre stiller i Miss Universe.Etter at kåringen av Frøken Norge 2007 er avsluttet 9. april, inviteres publikum til et finaleparty på Hotel Bristol. Da kan endelig alle de flotte frøknene ta en real pust i bakken og kose seg sammen med hverandre.

 

80-tallshelten Pat Sharp kommer - kommer du?