Jerry Demara:

Sprøytet vitaminer i baken - døde

Den amerikanske stjernen ble 42 år gammel.

DØD: Jerry Demara ble bare 42 år gammel. Kort tid før hans bortgang delte han en video i sosiale medier. Foto: Skjermdump fra Instagram
DØD: Jerry Demara ble bare 42 år gammel. Kort tid før hans bortgang delte han en video i sosiale medier. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er med stor sorg familien til den amerikanske stjernen Jerry Demara bekrefter at han har gått bort som følge av komplikasjoner ved Covid-19, ifølge Metro. Han ble 42 år gammel.

«Familie og venner, kjærligheten i livet mitt nyter allerede guds herlighet. Takk for alle deres bønner. Jeg elsker dere for alltid», skriver kona, Claudia, på Facebook.

I et forsøk på å dempe virussymptomene valgte artisten, som ble født i Los Angeles, å selv injisere vitaminer i baken. Dette ga ham store smerter og resulterte raskt i innleggelse på sykehus i California.

DRAMATISK: Adrian Sellevoll havnet på sykehus etter en dramatisk kveld. Video: Private bilder / Rød Løper Vis mer

Innlagt

På Facebook delte han selv en video fra sykehuset, hvor han beskrev de enorme smertene.

«Jeg er på sykehuset fordi jeg har problemer med baken. Ved en feil har jeg i tre dager sprøytet inn vitaminer i samme området på kroppen. I går var siste gang jeg gjorde det, og de siste seks timene har jeg opplevd store smerter», sa han i videoen.

Han ble senere overført til Pioneers Memorial Hospital in Brawley, hvor legene besluttet å operere ham. I etterkant av operasjonen kom det beskjeder om at tilstanden var stabil, men etter kort tid sto ikke livet til å redde. Det er ikke kjent hva slags vitaminer stjernen sprøytet inn.

CORONA-TEST: Marna Haugen også kjent som «komikerfrue» har vært i hardt vær etter at hun publiserte denne videoen. Video: Instagram / @Komikerfrue. Reporter: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

Demara, som ble nominert til en rekke priser for sitt arbeid, etterlater seg kona gjennom 21 år, Claudia, og barna Allison og Jerry Jr.

I 2012 deltok han i «The Voice Mexico» og fikk med det en enorm fanskare. Seks år senere ble han også nominert til en Latin Grammy Award for plata «Brindemos».

LES OGSÅ: - Kommer alltid til å elske ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer