Springsteens mor (90) stjal showet

Fansen jublet da mor og sønn rocket sammen på scenen. Se video!

SEOGHØR.NO: Rockeveteranen Bruce Springsteen (66) hadde en helt spesiell gjest under mandagens konsert i Madison Square Garden i New York.

Musikerens 90 år gamle mor, Adele, var på plass i salen - og det er liten tvil om at hun er musikklegendens største fan.

Adele klarte ikke å sitte stille og danset i takt med musikken. Springsteen hoppet ned fra scenen da han så moren og gikk opp til der hun satt.

Der fortsatte han konserten og mor og sønn danset sammen og vrikket på rumpa - foran tusenvis av rockefans!

Danset ble også vist på storskjerm og mor og sønn fikk stående applaus fra publikum.

RISTET LØS: Bruce Springsteen og moren Adele ristet løs foran tusenvis av fans i Madison Square Garden.
RISTET LØS: Bruce Springsteen og moren Adele ristet løs foran tusenvis av fans i Madison Square Garden. Vis mer

Adele hadde tatt turen fra hjembyen New Jersey, der Bruce vokste opp. Hun gjester ofte konsertene hans i New York, og har også danset med sønnen på scenen flere ganger tidligere.

Bruce vokste opp med moren Adele og faren Douglas og to søstre i New Jersey. Det er tydelig å se i videoen at 66-åringen fortsatt har et nært forhold til moren.

- Hun har fortsatt rytmene, sa Springsteen etter dansen.

LANG KARRIERE: Siden 1970-tallet har Bruce Springsteen vært en stor stjerne. Hans største fan er moren Adele som var i salen under mandagens konsert i New York.  Foto: Afp
LANG KARRIERE: Siden 1970-tallet har Bruce Springsteen vært en stor stjerne. Hans største fan er moren Adele som var i salen under mandagens konsert i New York. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: 63-åringen viste frem badekroppen