DYPT SAVNET: Lenny Sullivan var Bruce Springsteens fetter og var også assisterende turnemanager for bandet i ti år. - Han var elsket av Bruce, står det på hjemmesiden til The Boss. Foto: Stella Pictures
DYPT SAVNET: Lenny Sullivan var Bruce Springsteens fetter og var også assisterende turnemanager for bandet i ti år. - Han var elsket av Bruce, står det på hjemmesiden til The Boss. Foto: Stella PicturesVis mer

Springsteens fetter funnet død

Bruce Springsteen i sorg, måtte avlyse konsert.

SEHER.NO: Mandag skulle Bruce Springsteen og E strett Band ha spilt for et fullsatt Sprint Center i Kansas City. Men konserten ble avlyst etter at hans fetter Lenny Sullivan (36) ble funnet død på et hotellrom, skriver Contactmusic.

Sullivan jobbet som assisterende turnemanager for Bruce Springsteen i ti år.

- Lenny Sullivan, Bruces kusine og assisterende turnemanager for E street Band de siste ti årene, døde i dag 36 år gammel. En varm og sensitive person, han var elsket av Bruce, bandet, crewet og hele Thrill Hill-familien, står det på Bruce Springsteens hjemmeside.

Sullivans død blir nå etterforsket av politiet, men det finnes ingen mistanker om at det har skjedd noe kriminelt.

- På grunn av et dødsfall i Bruces familie er det ikke til å unngå at kveldens show i Sprint Center må avlyses. Alle billetter kommer til å bli erstattet. Bruce og bandet er dypt takknemmelige for at Kansas-publikummet er forståelsesfulle og ser fram til å komme tilbake så raskt som mulig, står det på hjemmesiden.
 
Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!