Sprengte trommehinnen i fuglebrettulykke

Tidligere «Idol»-finalist Vegard Leite må legge musikk-karrieren på is i flere måneder.

SKADET: Tidligere «Idol»-deltager Vegard Leite fikk hørselskade etter snekring av fuglebrett. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no
SKADET: Tidligere «Idol»-deltager Vegard Leite fikk hørselskade etter snekring av fuglebrett. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
FAMILIEBAND: Sammen med onkelen Bård, har Vegard sunget i bandet "Leite and the Music Mafia".
FAMILIEBAND: Sammen med onkelen Bård, har Vegard sunget i bandet "Leite and the Music Mafia". Vis mer

SEOGHØR.NO: I 2011 kom Vegard Leite (21) på andreplass i TV 2-konkurransen «Idol». I fjor dannet han og onkelen, tidligere «The Voice»-deltager Bård Leite, gruppa «Leite And The Music Mafia» sammen med noen kompiser.

I mai sprengte Vegard trommehinnen, og måtte derfor trekke seg fra bandet, melder firda.no.

- Jeg drev å snekret et fuglebrett, så mistet jeg en planke. Den landet så flatt på asfalten at det kom et høyt smell - som var nok til at trommehinnen min sprengte, sier han til avisen.

Selv var han redd for at karrieren skulle være over.

- Jeg har begynt å gå til en ørespesialist. Så nå er hørselen bedre, og i perioder er den som normal. Ifølge spesialisten kommer jeg til å bli nesten helt bra igjen.

Likevel måtte han trekke seg fra bandet, og han forteller til avisen at han er usikker på om han kommer til å komme tilbake for fullt. I første omgang har han bestemt seg for å ta fri fram til jul.

LES OGSÅ: - Det flaueste jeg har gjort i hele mitt liv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer