STRÅLTE: I den australske landslagsdrakten i rugby, strålte modellen under lanseringen av The Great Crusade. Foto: All Over Press
STRÅLTE: I den australske landslagsdrakten i rugby, strålte modellen under lanseringen av The Great Crusade. Foto: All Over Press Vis mer

- Sprayet du på deg buksene, Miranda?

Miranda Kerr viste seg fram i «latterlig trange bukser».

Publisert
Se flere bilder nederst i saken!

SEHER.NO: Den australske supermodellen Miranda Kerr (28) overrasket fotografene, da hun nylig viste seg i det Daily Mail kaller «latterlig trange bukser» i New Zealand.

Kerr deltok under lanseringen av «The Great Crusade», en turné med det australske rugbylandslaget, og hadde på seg landslagsdrakten til sitt hjemland.

«Hun har allerede imponert oss med å komme seg inn i en bikini tre måneder etter fødselen. Nå er vi enda mer imponert, etter at hun klarte å mose seg inn i et par latterlig trange bukser som mange av oss bare vil klare å få armene inn i», skriver den britiske avisen.

Supermodellen smilte og så ut til å kose seg foran fotografene, som velvillig knipset i vei.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fronter kampanje mot selvmord

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer