Sprayer bort strekkmerker

Sienna Miller avslører en ting og to fra sex-scenene.

STUMP: - Det ser kanskje ut som om jeg koser meg i filmen, men det er ikke fakta, forteller Sienna Miller om "Factory Girl".  Foto: All Over Press
STUMP: - Det ser kanskje ut som om jeg koser meg i filmen, men det er ikke fakta, forteller Sienna Miller om "Factory Girl". Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - De sminker hele kroppen din slik at det ser ut som om du har ei fin rumpe. Strekkmerkene blir dekket til!

Dette er det skjønnheten Sienna Miller (25) som nå avslører etter innspillingen av den mye omtalte sex-scenen i den omdiskuterte ”Factory Girl”, hvor hun har rollen som den smått nevrotiske Edie Sedgwick.

- Det ser kanskje ut som om jeg koser meg i filmen, men det er ikke fakta. De bruker timer på å finne det riktige lyset, slik at alt av humper og dumper på kroppen forsvinner, sier skjønnheten, som nylig uttalte at hun er klar for appelsinhud.

- De sprayer rumpa slik at den ser fantastisk ut - men det gjør den ikke i virkeligheten!

- Det er morsomt å gå rundt så stylet, men jeg hadde ikke gjort det hver dag, sier hun, og legger til at hun i likhet med mange andre jenter syns det er fint å bli glamorisert.

- Men det er ikke slik virkeligheten er, avslutter den pornoglade frøkenen til Femalefirst.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer