FANT FRAM RØYKEN: - Det var litt flaut, men sånn er det, sier Anne-Kat. Hærland etter at hun sprakk etter åtte ukers røykestopp. Her er hun avbildet i 2005. Foto: SCANPIX
FANT FRAM RØYKEN: - Det var litt flaut, men sånn er det, sier Anne-Kat. Hærland etter at hun sprakk etter åtte ukers røykestopp. Her er hun avbildet i 2005. Foto: SCANPIXVis mer

- Sprakk da jeg begynte å jobbe

Etter åtte uker klarte ikke Anne-Kat. å si nei mer.

SEHER.NO: Anne-Kat. Hærland (37) bestemte seg i sommer for å stumpe røyken for godt, men i forkant av nypremieren på sitt show "Gift, men ikke fanatiker" avslører hun at det selvpålagte forbudet brast.

- Jeg sprakk for en ukes tid siden. Det var litt flaut, men sånn er det. Man får ikke til alt ved første forsøk, sa komikeren søndag til P4-programmet "Portrettet".

I tillegg til å forberede nyåpningen av sitt stand-up show i Bergen 3. september, jobber Anne-Kat. for tiden også med en ny TV-serie for NRK.

Og komikeren tror arbeidspresset var grunnen til at røykestoppen sprakk.

- Det var ikke noe vanskelig da jeg hadde ferie, men jeg merket at da det var en og en halv uke igjen til nypremiere i Bergen og jeg var stressa og jobbet fra sju om morgenen til elleve om kvelden. Jeg klarte ikke, sier hun til P4.

Anne-Kat. depper imidlertid imidlertid ikke for mye over at hun har åpnet røykpakka igjen.

- Jeg tar det ikke som et nederlag, men en erfaring, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Det er Barbie og feilvare-Ken