NAKNE PÅ SØNDAGER: Christina Aguilera og ektemannen Jordan Bratman har et noe spesielt forhold til søndager... Foto: AP/Scanpix
NAKNE PÅ SØNDAGER: Christina Aguilera og ektemannen Jordan Bratman har et noe spesielt forhold til søndager... Foto: AP/Scanpix Vis mer

Sprader rundt naken på søndager

- Det er viktig å holde ekteskapet i live, mener stjernesangeren.

Publisert
SEHER.NO: For en drøy måned siden fødte Christina Aguilera (27) sønnen Max Liron. Men å være mamma skal ikke hindre henne fra gamle vaner...

Sangerinnen og hennes ektemann Jordan Bratman (31) fortsetter nemlig å sette tiden de har alene svært høyt, skriver magasinet Cosmopolitan.

- Vi har noe vi kaller nakne søndager. Da blir vi hjemme og gjør alt det vi skal gjøre helt nakne. Det er jo viktig å holde ekteskapet i live, sier hun.

Aguilera, som har vært gift med Bratman i nesten ett år, mener disse nakne søndagene er en fin måte å nyte hverandres kropper på.

- Vi ligger i sengen, koser med hverandre - og gjør det som mann og kone oftest gjør. Vi elsker slike kosestunder.

27-åringen røper også at hun og Jordan (29) lager mat sammen - for å komme enda nærmere hverandre. Og det er mexicansk mat som er favoritten.

- Vi har våre taco-kvelder. Han lager kjøttet, mens jeg fikser tomatene, sier hun.

LES OGSÅ: Aguilera truseløs på byen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer