Sporty gaver til kronprinsparet

Gavebordet bugnet over da det finske presidentparet var på besøk.

TAKKNEMLIG: Kong Harald og dronning Sonja, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit tok imot det finske presidentparet Sauli Niinisto og kona Jenni Haukio på Slottet onsdag denne uken i forbindelse med statsbesøket. Foto: NTB scanpix
TAKKNEMLIG: Kong Harald og dronning Sonja, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit tok imot det finske presidentparet Sauli Niinisto og kona Jenni Haukio på Slottet onsdag denne uken i forbindelse med statsbesøket. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Denne uken har det finske presidentparet Sauli Niinisto (64) og kona Jenni Haukio (35) vært på et tre dager langt statsbesøk i Norge - med første stopp i Oslo og siste stopp i Tromsø.

Onsdag ettermiddag tok kronprins Haakon (39) og kronprinsesse Mette-Marit (39) og kongeparet, som nylig avslørte at de kalte seg «Eva og Tom Manstad» da de var på bryllupsreise i 1968, imot presidentparet på slottet, hvor de fikk overrakt flott gaver fra ulike finske designere, så vel som kunstnere og forfattere. 

SE VIDEO: HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Blant gavene var to sporty klokker fra det finske merke Suunto, som tilbyr robuste utendørsklokker med alt fra kompass og integrert GPS, til ulike treningsfunksjoner - som sannsynligvis passet midt i blinken for vårt sporty kronprinspar.

Senere på kvelden var det duket for gallamiddag på slottet, mens det dagen etter ble avholdt mottakelse i operaen, hvor det finske presidentparet var vertskap.
 
Se bilder av gavene den norske kongefamilien fikk av presidentparet under!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Mette-Marit skrøt av Jens Stoltenberg på kjendisfest i New York

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer