Sports Illustrated-forsiden ble for sterk kost for TV

Nå forsvarer modellen Hannah Davis seg.

Foto: Splash News/ All Over Press
Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige uke ble modellen Hannah Davis (24) presentert som Sports Illustrated sin nyeste forsidepike.

EN DRØM: Davis sier at det å få pryde forsiden av badetøy-utgaven til Sports Illustrated er drømmen hennes. Foto: All Over Press
EN DRØM: Davis sier at det å få pryde forsiden av badetøy-utgaven til Sports Illustrated er drømmen hennes. Foto: All Over Press Vis mer

Davis fikk det prestisjefulle oppdraget å pryde forsiden av badetøy-utgaven, og bildene har ikke gått upåaktet hen.

Mange har rast mot forsiden, og ment at bildene er pornografiske. Debatten har rast i sosiale medier, og da Davis gjestet TV-showet «Today» denne uken, valgte produsentene å sladde bildet.

Foran bikiniunderdelen hadde de satt på en stor, rød sløyfe.Modellen selv forsvarer imidlertid bildene.

- Jeg synes dere får det til å se drøyere ut enn det egentlig er, for å være helt ærlig. Jeg synes Sports Illustrated alltid har prøvd å gjøre noe nytt, og i år er det overkroppens år, sier hun ifølge FoxNews.com.

Enkelte grupper har rådet butikker til å dekke til forsiden, fordi de mener bladet «normaliserer visning av kjønnsorganer».

- Ikke bare viser badetøy-utgaven en vakker kvinne i bikini. Det grenser mot det obskøne, fordi bladet trekker fokus mot underlivet hennes, sier Dawn Hawkins fra National Center on Sexual Exploitation.

De påstandene er ikke Davis enig i. For modellen sin del har hun fått drømmejobben.

- Jeg har alltid likt badetøy-utgaven, og har alltid sagt at om jeg får en bitteliten firkant på forsiden så hadde det vært en bonus. Men å få pryde forsiden, dette er drømmen min, sa hun til The Tonight Show.


LES OGSÅ: Hun slo knockout på supermodellene
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer