- Spørs om han får lov til å bli med hit neste uke

Eli Hagen er slett ikke sikker på om hun vil ha Carl i TV-studio.

TAPTE FOR KONA: Carl I. Hagen og Therese Cleve er ute av Skal vi danse etter duell mot Eli Hagen og Bjørn Wettre Holthe. Foto: FameFlynet
TAPTE FOR KONA: Carl I. Hagen og Therese Cleve er ute av Skal vi danse etter duell mot Eli Hagen og Bjørn Wettre Holthe. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld var det Carl I. Hagen som danset sin siste dans i TV2-programmet Skal vi danse etter at han leverte en quickstep som ikke helt sto til dommernes forventninger. Han havnet i danseduell mot kona Eli, som danset rumba.

Det var til slutt Eli som trakk det lengste strået og fikk bli med videre i konkurransen. 

Carl tok det hele med et smil.

- Jeg er strålende fornøyd. Jeg har oppnådd det jeg ville med Skal vi danse, og det var å komme i bedre form. Nå er jeg 15 kilo lettere enn da jeg startet. Dessuten unner jeg Eli å fortsette, sier Carl til Se og Hør kort tid etter tv-sendingen.

Eli var både lettet og glad over å få fortsette i konkurransen.

- Endelig klarte jeg å slå Carl i noe. Det var deilig - og jeg gleder meg til å få minst en uke til sammen med dansepartneren min Bjørn. Jeg lover at jeg skal by på god underholdning neste lørdag. Seerne skal ikke bli overrasket hvis de får se noen dristige løft i neste dans, sier Eli hemmelighetsfult. 

Hun er ikke helt sikker på om hun vil ha Carl blant publikum neste lørdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.