- Spørs om han får lov til å bli med hit neste uke

Eli Hagen er slett ikke sikker på om hun vil ha Carl i TV-studio.

TAPTE FOR KONA: Carl I. Hagen og Therese Cleve er ute av Skal vi danse etter duell mot Eli Hagen og Bjørn Wettre Holthe. Foto: FameFlynet
TAPTE FOR KONA: Carl I. Hagen og Therese Cleve er ute av Skal vi danse etter duell mot Eli Hagen og Bjørn Wettre Holthe. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld var det Carl I. Hagen som danset sin siste dans i TV2-programmet Skal vi danse etter at han leverte en quickstep som ikke helt sto til dommernes forventninger. Han havnet i danseduell mot kona Eli, som danset rumba.

Det var til slutt Eli som trakk det lengste strået og fikk bli med videre i konkurransen. 

Carl tok det hele med et smil.

- Jeg er strålende fornøyd. Jeg har oppnådd det jeg ville med Skal vi danse, og det var å komme i bedre form. Nå er jeg 15 kilo lettere enn da jeg startet. Dessuten unner jeg Eli å fortsette, sier Carl til Se og Hør kort tid etter tv-sendingen.

Eli var både lettet og glad over å få fortsette i konkurransen.

- Endelig klarte jeg å slå Carl i noe. Det var deilig - og jeg gleder meg til å få minst en uke til sammen med dansepartneren min Bjørn. Jeg lover at jeg skal by på god underholdning neste lørdag. Seerne skal ikke bli overrasket hvis de får se noen dristige løft i neste dans, sier Eli hemmelighetsfult. 

Hun er ikke helt sikker på om hun vil ha Carl blant publikum neste lørdag.

- Jeg blir så nervøs når jeg vet at han ser på, så det spørs om han får lov til å bli med hit neste uke, ler den spreke 65-åringen.

- Jeg gjør som jeg får beskjed om. Jeg er fornøyd med at jeg får husfred de neste dagene, for det tror jeg ikke det hadde blitt om det var hun som hadde blitt stemt ut og ikke jeg, påpeker Carl lattermildt.

Dette fikk deltagerne i poeng lørdag kveld:

Kathrine og Tom-Erik: 38
Kim-Daniel og Elena: 35
Venke og Egor: 33
Eirik og Nadya: 33
Pål Anders og Anette: 23
Eli og Bjørn: 20
Carl og Therese: 20

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer