Spør mamma om lov

Er det greit for moren min at jeg røyker, tro?

MOR OG SØNN: Evan har stor respekt for sin berømte mamma Diana Ross. Foto: All Over Press
MOR OG SØNN: Evan har stor respekt for sin berømte mamma Diana Ross. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sønnen til Diana Ross og Arne Næss, Evan Ross (18), var redd han skulle gjøre sin berømte mor oppbrakt ved å spille i Queen Latifahs nye TV-film "Life Support".

Det var imidlertid ikke det at rollefiguren er homofil eller har AIDS som bekymret Evan - men at han røyker! Også storesøster Ellis Ross skal medvirke i filmen.

- Evan ringte meg da han trodde han hadde fått rollen. Han var ikke bekymret over å spille en homofil AIDS-pasient. Han var derimot usikker på hva mamma ville si om at han røyker på lerretet - vi røyker nemlig ikke i vår familie, sier Ellis til Contactmusic.

Evan hadde imidlertid liten grunn til bekymring. Diana er henrykt over at sønnen tar på seg en utfordrende rolle, og tror dette kan få fart på skuespillerkarrieren hans. Også manusforfatter og regissør Nelson George var imponert over unge Evan:- Flere unge skuespillere var redde for å ta rollen fordi de ikke ville bli oppfattet som homofile. Evan var svært modig og tok utfordringen på strak arm, forteller han til Contactmusic.


Ingen røyk uten ild - men nå kan Evan puste lettet ut…
 

     

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer