<strong>TOK SLUTT:</strong> Forholdet mellom Elisabeth Carew og Thomas Eriksen er over, men de er fortsatt gode venner. Foto: Stella Pictures
TOK SLUTT: Forholdet mellom Elisabeth Carew og Thomas Eriksen er over, men de er fortsatt gode venner. Foto: Stella Pictures Vis mer

Spør ikke John om kjæresteråd

Elisabeth har ikke vært singel siden hun var 16, nå skal hun leve ut singellivet til det fulle – og det uten råd fra storebror John Carew ...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den vakre og nysingle artisten Elisabeth Carew (26) har nylig lagt bak seg et lengre kjærlighetsforhold med musikkprodusent Thomas Eriksen (28).

- Jeg jobber fortsatt med Thomas og vi er veldig gode venner. Det var viktig for oss at vi kunne bevare vennskapet, siden vi også var venner før vi ble kjærester, sier Elisabeth til Se og Hør.

Hun nyter nå dagene som singel, noe hun omtrent ikke har vært siden hun var 16 år gammel.

- Det er uvant, men jeg tar det ganske rolig og nyter min nye tilværelse, smiler hun.

Hun ser mange fordeler med å nå være selvstendig.

- Nå kan jeg spise de rareste middagene, og jeg kan styre alt helt selv. Eneste minuset med å være singel er at jeg er mørkredd, men det får jeg bare leve med, ler hun.

Hennes mer profilerte bror, fotballproffen John Carew (31), har i lang tid vært singel og har blitt koblet til en rekke kvinner. Sist ble han koblet til popartisten Kelis. Kanskje han kan gi søsteren noen gode råd?
 
- Jeg tør ikke ta kjærlighetsråd fra John, ler Elisabeth høyt.
 
Elisabeth jobber for tiden med ny musikk, og midt oppe i dette rekker hun også å studere business på BI.

- 24 timer i døgnet er ikke nok for meg slik det er nå, forteller hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Må slutte å trene for å være her

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer