Vita og Wanda Mashadi:

Spontant møte endte med angrepille på legevakten

De populære tvillingsøstrene snakker ut om kjærlighetslivet sitt.

NÆRT FORHOLD: De populære tvillingsøstrene Vita og Wanda Mashadi åpner opp om kjærlighetslivet sitt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NÆRT FORHOLD: De populære tvillingsøstrene Vita og Wanda Mashadi åpner opp om kjærlighetslivet sitt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tvillingsøstrene Vita og Wanda Mashadi (26) har på kort tid blitt to kjente fjes blant Norges befolkning. Etter at NRK-suksessen «Vita og Wanda» ble vist på tv-skjermen for første gang i 2017, har de to tvillingsøstrene fått massiv oppmerksomhet.

Gjennom tre sesonger av den populære dokumentarserien får man et åpent og ærlig innblikk i Vita og Wandas hverdag - fylt med alt fra vippetimer, jobb, festing og trening til kvalitetstid med venner.

Det er ikke til å legge skjul på at Vita og Wanda tilbringer store deler av døgnet sammen. Tvillingsøstrene deler omtrent alt, til og med seng i leiligheten i Strømmen utenfor Oslo.

Romanserykter

I kjølvannet av at «Vita og Wanda» har rullet over tv-skjermene, har det blant annet blitt spekulert mye på om tvillingsøstrene har funnet kjærligheten.

Ryktene satte spesielt fart etter at Wanda delte et bilde av seg selv og en fyr på Instagram nylig.

View this post on Instagram

Han her ❤️

A post shared by Wanda Mashadi (@wandamashadi) on

Likevel har Wanda vært svært beskjeden når det kommer til å snakke om sin nye flamme, trønderen Eirik Holmstrand (26), men hun har bekreftet at det er noe mellom dem.

Når Se og Hør møter Vita og Wanda er sistnevnte kortfattet når det ble stilt spørsmål om ham, men søsteren Vita har derimot sitt å si om tvillingsøsterens nye romanse.

- Han er godkjent i hvert fall. Jeg liker ham, og det er veldig sjelden jeg liker guttene til Wanda. Han er en kul fyr som jeg og vennenne våre kommer overens med, og for oss har det veldig mye å si, sier Vita.

Går ikke etter utseendet

- Er han den rette for Wanda?

- De er jo egentlig veldig forskjellige, i hvert fall med tanke på hva Wanda har likt tidligere. Men jeg tror kanskje det er det som er riktig for henne, det å ha noe nytt og annerledes og en slags kontrast i hverdagen, svarer Vita.

- Vi tenker ikke så langsiktig, så om det er den rette blir veldig langsiktig å tenke, er Wanda rask ute med å skyte inn.

ENEGGEDE TVILLINGER: Vita og Wanda Mashadi har blitt svært populære etter at NRK-serien «Vita og Wanda» ble vist på tv-skjermen. Foto: NRK
ENEGGEDE TVILLINGER: Vita og Wanda Mashadi har blitt svært populære etter at NRK-serien «Vita og Wanda» ble vist på tv-skjermen. Foto: NRK Vis mer

Wandas flørt, Eirik, forteller til Se og Hør at Wanda er en sjarmerende jente som han har blitt veldig betatt av. Også han påpeker at de to er ulike, og skriver dette i en SMS:

- Vi lever ganske kontrastfylte liv i to vidt forskjellige yrker. Vi nyter godt av at vi er forskjellige mennesker. Wanda har masse prosjekter, mens jeg lever i et ganske bedagelig tempo. Wanda har kontroll på alt, mens jeg er tidenes vimsekopp. At motsetninger tiltrekker er kanskje en klisjé, men i dette tilfellet er jeg ganske sikker på at det stemmer!

Ikke fokus på utseende

Det er nok flere som har bitt seg merke i at Wandas nye flamme har en god del tatoveringer, og på spørsmål om hva den populære duoen tenker om dem, er det delte meninger.

- Jeg er ikke noen fan av tatoveringer, men Wanda har jo alltid likt tatoveringer, sier Vita.

- Jeg har egentlig aldri hatt noe imot det. Men det jeg har lært meg er at jeg ikke lenger kun skal fokusere på hvordan vedkommende ser ut, men heller bli kjent med hans personlighet, for da vil alt annet bli bra. Heldigvis har jeg fått begge deler i denne mannen, forteller Wanda.

DRØMMEMANNEN: Programleder Ida Fladen har en bruker på Tinder, men er ikke særlig aktiv. Hun stresser ikke med å være singel. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Frida Andersen / Redigering: Ørjan Ryland Vis mer

«Pakkepris»

Vita og Wanda har et helt spesielt forhold, og hvis en av dem får seg kjæreste er det viktig at han godtar dem begge.

- Det er to for én med oss, sier Wanda lattermildt.

Duoen sier seg enige i at det nesten er viktigere at de liker hverandres typer enn at foreldrene deres liker dem.

- Vi kan alltids legge inn et godt ord hos mamma og pappa, og foreldre vil jo alltid ditt beste. De vet at hvis jeg sier at han er kul, så liker jo de ham også - og motsatt selvfølgelig, forteller Vita.

Se dette innlegget på Instagram

Travelling with you 💙

Et innlegg delt av Wanda Mashadi (@wandamashadi)

Nå som kun den ene av tvillingsøstrene har en romanse på gang, er det ikke unaturlig om det skulle oppstå sjalusi eller en redsel for å bli andrevalget. Imidlertid forteller Vita at hun ikke er redd for at det skal skje.

- Det kommer jeg aldri til å bli, men jeg må alltid ha litt mer tid med Wanda enn hva han har, vi skal ikke ligge likt, understreker Vita.

Likevel utelukker Vita at hun er sjalu på søsteren, selv om sistnevnte sier seg uenig.

- Poenget er at jeg ikke blir sjalu, men hvis han skal begynne å være mer med Wanda enn det jeg er, så er ikke det greit, sier Vita, før Wanda er kjapp med å svare:

- Jo, du er sjalu! Det er jo det du er. Det her er definisjonen på å være sjalu.

NÆRT BÅND: For tvillingsøstrene og NRK-profilene Vita og Wanda er det ekstremt viktig at begge kommer overens med hverandres fremtidige kjærester. Foto: NRK
NÆRT BÅND: For tvillingsøstrene og NRK-profilene Vita og Wanda er det ekstremt viktig at begge kommer overens med hverandres fremtidige kjærester. Foto: NRK Vis mer

- Ingen rød tråd på Tinder

Når Wanda får spørsmålet om hva slags type tvillingsøsteren bør skaffe seg, er hun klar i sin sak.

- Alt annet enn det hun har hatt tidligere, for å si det sånn. Det er så mye rart, han siste var en fantastisk fyr, men han ble litt kjedelig for henne, men jeg vet helt ærlig ikke.

Vita har foreløpig ikke sett for seg en drømmetype, men påpeker at det er viktig at han er kul og at de har mye å snakke om. Hun har likevel ett krav, og det er at han må være høyere enn henne, slik at hun kan gå i høye hæler uten å rage over ham.

Se dette innlegget på Instagram

Ohh saturday sun

Et innlegg delt av VITA MASHADI (@vitamashadi)

Videre legger hun ikke skjul på at hun har en bruker på datingappen Tinder, men at det kun er for moro skyld.

- Det skal jo sies at jeg kun har fem matcher, og den ene er eksen min, han andre har jeg ligget med og de tre andre er kompiser, så det er jo min standard. Jentene har spurt meg: «Vita, hva er din type, hva er det du ser etter?», og jeg vet ikke. Plutselig har jeg «matchet» med en som står på ski, og en annen som driver med noe helt annet, det er ingen rød tråd.

Liker singellivet

Vita forteller likevel at hun stortrives som singel, og at hun foreløpig ikke har satt seg noe mål om å møte noen.

- Jeg har aldri vært noen dating-type, jeg kaster ikke bort tiden min på noe som jeg ikke føler er verdt å bruke tid på. Jeg trives som singel, og nå har jo Wanda fått seg en fyr, så da kan vi «dele» litt der.

Det er én spesiell grunn til at Vita har sett seg lei på dating. Etter en tidligere opplevelse bestemte hun seg nemlig for at det ikke var noe for henne.

Til Se og Hør forteller Vita at hun fant en fyr på Instagram som hun syntes var kjekk, og at hun traff ham etter premierefesten på «Vita og Wanda».

Hun forklarer videre at hun hadde kjøpt seg en veldig dyr bh for anledningen, og at hun tenkte at hun enten måtte deponere på den eller «få seg noe» - for at bh-en skulle være verdt prisen.

- Jeg gikk for det letteste, altså å «få seg noe». Så møtte jeg dette mennesket, også skjedde det som ikke burde ha skjedd - når jeg ser tilbake på hvordan situasjonen utviklet seg. Jeg fortalte ham at jeg ikke gikk på p-piller fordi jeg blir tjukk av dem, men at jeg selvfølgelig skulle kjøpe meg en angrepille dagen etter, forteller hun.

ÅPNER OPP: John Carew deler detaljer om hvordan drømmedama skal være. Vis mer

Endte med angrepille

Videre forteller Vita lattermildt at det som skjedde etterpå var at vedkommende dro henne med seg ned på legevakten midt på natten for å få tak i en angrepille.

- Så der sto vi ute i snøstormen utenfor legevakten, og han kommer mot meg med et glass vann og en angrepille i hånden. Jeg sa til ham at jeg hadde råd til å kjøpe en angrepille selv, men han ville være på den sikre siden og se at jeg svelget den.

- Da svarte jeg: «Tror du virkelig at jeg vil ha barn med deg?». Det var mange taxier der som sto og så på at jeg tok den pillen, og etter at jeg hadde tatt den spurte han om jeg ville være med hjem til ham igjen for å se på en serie, forteller Vita.

TINDER?: Den unge langrennsstjerna Johannes Høsflot Klæbo avslører litt av hvert om langrennsgutta våre. Reporter: Hanne Kathrine Bratholt, Video: Sølve Hindshamar, Klipp: Frida Andersen Vis mer

Hun legger til at hele hendelsen endte med at hun takket pent nei, og tok en taxi rett hjem til leiligheten i Strømmen.

- Så sånn gikk det, den ene gangen i livet jeg hvor jeg prøvde å være spontan. Jeg tror ikke det er noe for meg, egentlig.

På generelt grunnlag oppfordrer Se og Hør sine lesere til å være rustet mot uønsket graviditet og seksuelt overførbare sykdommer.

LES OGSÅ: - Det var et voldsomt og smertefullt brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer