ENDELIG MAMMA: Men det skulle ikke bli lett for Ane Dahl Torp. Foto: STELLA PICTURES
ENDELIG MAMMA: Men det skulle ikke bli lett for Ane Dahl Torp. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Spontanaborterte tre ganger

- Jeg har jo egentlig vært gravid i to og et halvt år...

SEHER.NO: Skuespiller Ane Dahl Torp (34) ble i november mor for første gang. Da fikk hun sønnen Sigurd, sammen med ektemannen Sjur Miljeteig (35).

Men det skulle ikke være så enkelt for stjernen å føde et barn. 34-åringen spontanaborterte nemlig hele tre ganger i tiden før hun ble gravid med Sigurd.

- Jeg har jo egentlig vært gravid i to og et halvt år. Nå sitter jeg endelig her med en guttunge. Det tok sin tid, sier hun til VG Helg.

Da Ane var gravid første gang hevder hun at hun etter hvert ikke følte seg gravid lenger. Etter en liten blødning fikk hun sjokkresultatet.

- Å se et sånt ultralydbilde som bare var som en stein... Den stillheten, ingen hjerteslag. Fosteret hadde bare sluttet å utvikle seg.

Opplevelsen var sterk for skuespilleren, og ultralyd var i tiden etter ikke enkelt å komme seg gjennom.

- Det var jo flere ganger det ikke var bra der inne. Det eneste man vil, er å finne ut om hjertet slår. Jeg så bort, orket ikke å se, men det var ikke noe lyd, og så snudde jeg meg og så det bildet av steinen - igjen. Det var ikke gøy, sier hun til VG.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ane Dahl Torp fikk sin førstefødte