- Spontanaborterte syv ganger

Det skal ha vært grunnen til bruddet.

UHELDIG: Det hevdes at Courteney Cox mistet sitt ufødte barn hele syv ganger. Foto: All Over Press
UHELDIG: Det hevdes at Courteney Cox mistet sitt ufødte barn hele syv ganger. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den amerikanske tabloidavisen National Enquirer skriver torsdag at «Friends»-stjernen Courteney Cox (46) spontanaborterte hele syv ganger.

Cox og ektemannen David Arquette (39), som har datteren Coco (6) sammen, skal ha desperat forsøkt å få barn nummer to, men mislyktes med dette.

Avisen hevder det var alle abortene som førte til at forholdet tok slutt.

- De ønsket seg så veldig en ny baby at Courteney måtte gjennom helvete. Til slutt var skuffelsen så stor og tok alt ut av henne, og det gjorde at ekteskapet falt sammen, forteller en kilde.

Den siste spontanaborten skal ha funnet sted kun to måneder før det tidligere paret brøt med hverandre.

- Til tross for at de hadde planer om å separere seg fra hverandre, gikk Courteney gjennom en siste prøverørsbehandling, sier kilden til National Enquirer.

Courteney gikk nylig ut og sa at hun ikke hadde noen planer om å skille seg fra Arquette.

- Jeg vet ikke hva som vil skje, men det er ikke akkurat som om vi skal skilles. Dette er en separasjon og jeg synes det tar mye mot. Hva som nå skal skje videre, blir det som vi finner ut er det beste for oss. Noen ganger finner man ut: «Wow, vi har faktisk vokst fra hverandre».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg skal ikke skilles