Cher:

Spontanaborterte: - Jeg skrek av smerte

Stjernen forteller om sine tre spontanaborter hun hadde som ung.

ÆRLIG INNLEGG: Superstjernen delte ærlig innlegg om spontanabort mandag kveld. Foto: Shutterstock editorial/ NTB
ÆRLIG INNLEGG: Superstjernen delte ærlig innlegg om spontanabort mandag kveld. Foto: Shutterstock editorial/ NTB Vis mer
Publisert

Da det ble kjent at høyesteretten i USA vil fjerne den føderale retten til abort, kom det sterke reaksjoner fra folk verden rundt.

Flere kjendiser valgte blant annet å boikotte nasjonaldagen 4. juli, og prins Harry kom nylig med et stikk til USA i talen sin under et FN-møte.

All oppmerksomheten rundt fjerningen av abortrettigheten har fått flere kjendiser til å dele sine personlige historier.

Mandag kveld valgte den verdenskjente artisten Cher (76) å dele sin historie på Twitter.

«Som ung hadde jeg tre spontanaborter. Første da jeg var 18. Jeg var alene i huset. Son (Bono, tidligere ektemann, journ. anm) kom hjem og jeg lå gråtende på gulvet. Da jeg kom til legen skrek jeg i smerte. Kunne ikke engang stoppe for heisen, legen sendte meg rett til sykehuset og til operasjon. HVA VILLE SKJEDD MED MEG I DAG», tweetet hun etterfulgt av et gråtefjes.

INDRE VERDEN: Marianne Behn viser frem sønnens kunst. Reporter: Bent Are Sigvaldsen. Video: Andreas Fadum Vis mer

En fan skal ha svart at de hadde «ingen aning» om artistens spontanaborter. Cher svarte da at hun «aldri hadde trodd» at hun ville dele det med offentligheten, ifølge Page Six.

76-åringen er svært åpen på Twitter om sin misnøye med politikerne i USA.

«Vent.... tuller du faen meg med meg! Republikanere tar over. Med mindre du er en gæren hvit mann eller kvinne så er livet som vi kjenner det borte. Kvinner lider og vil enten blø ut mens legene ser på, eller bli sent hjem inntil komplikasjonene deres bringer dem nærmere døden», skrev hun i en annen tweet samme kveld.

Etter tre spontanaborter, fikk superstjernen senere to barn. Sammen med nå avdøde Sonny Bono fikk hun sønnen Chaz Bono (53). Syv år senere kom sønnen Elijah Blue Allmann (46) til verden, med nå avdøde Gregg Allman.

DET VIKTIGSTE NÅ ER KJÆRLIGHETEN: Sist uke fylte Shabana Rehman 46 år, og etter det siste halve året med kampen mot kreft, har hun nå fokus på håp og kjærlighet. Video: Stig H. Justad Klipp: Jakob Geir Grimsmo Vis mer

LES OGSÅ: Uheldige på ferie: - Jævlig uflaks

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer