- Spontanaborten var slutten på ekteskapet

For første gang forteller popstjernen om sin store sorg.

LANG KARRIERE: Lulu er fortsatt aktiv som artist, 47 år etter sin platedebut. Foto: All Over Press
LANG KARRIERE: Lulu er fortsatt aktiv som artist, 47 år etter sin platedebut. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Den skotske popartisten Lulu (63), har gjennom sin mer enn 40 år lange karriere, gjort suksesse med blant annet James Bond-låta «The Man With The Golden Gun» og hit-sangen «Shout!».

Men til tross for karrieremessig suksess, avslører artisten nå at livet ikke har vært like lett på hjemmebane.

Mistet barn
I et intervju med avisen Daily Mail, avslører Lulu - som egentlig heter Marie McDonald McLaughlin - at hun i 1988 ble gravid for andre gang, men mistet barnet i en spontanabort. Det hevder hun var begynnelsen på slutten av ekteskapet med den kjente frisøren John Frieda.

- På den tiden levde jeg i fornektelse. Jeg var som en soldat, og tenkte bare på å komme meg videre i livet etter krigen. Det er først nå at jeg jeg gir meg selv sjansen til å granske følelsene mine først, sier hun til avisen.

Sendte vekk sin eldste sønn
Skilsmissen førte også til at Lulu mistet ytterligere kontakt med sønnen Jordan, som hun fikk sammen med Frieda i 1977.

Men på grunn av hennes frykt for å bli glemt av platekjøperne, sendte Lulu sønnen på internatskole og til eks-mannen, mens hun fortsatte turnélivet.

Det angrer hun på i dag.

- Burde tatt pause
- Nå innser jeg at jeg kunne sluppet foten opp fra gasspedalen. Når jeg først fikk Jordan, burde jeg ha tatt meg ett års pause. Jeg tenkte bare at jeg måtte fortsette, og det angrer jeg på. Jeg burde ha vært selvsikker nok til å nyte det første året av babyen min sitt liv. Men jeg var redd for at jeg ikke ville klart å komme i gang igjen.

- Jeg hadde aldri helt den store selvinnsikten. Og til slutt endte det med at jeg mistet både mannen, babyen og sønnen min. Det er det verste som har skjedd i livet mitt. Jeg var så trist at jeg trodde jeg skulle dø, sier hun til Daily Mail.
 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Robin gibb - Innlagt for det samme som broren døde av  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer