Melissa Rauch:

- Spontanaborten min ga meg stikk i hjertet

The Big Bang Theory-stjernen åpner seg om sin tøffeste tid i livet.

SPONTANABORTERTE: I et lengre gjesteinnlegg på nettsiden Glamour åpner «The Big Bang Theory»-stjerna Melissa Rauch opp om spontanaborten. Her er hun i en scene fra serien. Foto: TVNorge
SPONTANABORTERTE: I et lengre gjesteinnlegg på nettsiden Glamour åpner «The Big Bang Theory»-stjerna Melissa Rauch opp om spontanaborten. Her er hun i en scene fra serien. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Tirsdag publiserte «The Big Bang Theory»-stjernen Melissa Rauch (37) et lengre gjesteinnlegg på nettstedet Glamour om at hun og ektemannen Winston Rauch venter sitt første barn.

I spalten åpner hun seg samtidig opp om en vanskelig tid hvor ekteparet flere ganger har forsøkt å få barn, og at hun har opplevd å miste barn før fødselen.

Åpenhjertig skriver skuespilleren, som spiller Bernadette i «The Big Bang Theory», om spontanaborten hun opplevde for et år tilbake, og om hvordan hun gjennom sine utallige forsøk på å få barn ble irritert på andre vordende foreldre.

– Da jeg var i sorg over graviditetstapet mitt, eller slet med fruktbarhetsproblemer, var det som et stikk i hjertet hver gang noen delte lykkelige og glade babynyheter, skriver hun.

Flere ganger, mens hun selv forsøkte å få barn, tenkte Rauch på hvordan disse flotte, bekymringsløse fruktbare kvinnene var i stand til å gjøre det hun selv ikke fikk til.

Derfor skriver hun at hun gjerne kunne ha ventet med å dele sin egen babynyhet helt til barnet begynner på college.

Redd for graviditeten

Spontanaborten til Rauch resulterte i dyp sorg, og skuespilleren havnet senere i en dyp depresjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer