Jennifer Aniston:

Spøkte om bruddet

Jennifer Aniston og Brad Pitts skilsmisse har vært et tema de siste 17 årene. Nå spøker førstnevnte om bruddet.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer
Publisert

For 17 år siden kom nyheten de færreste trolig hadde sett for seg - stjerneparet Jennifer Aniston (53) og Brad Pitt (58) hadde gått hver til sitt.

Duoen, som var gift fra 2000 til 2005, var å regne som et av Hollywoods hotteste og mest profilerte par, og bruddet mellom dem skapte oppstandelse hos fansen.

Mens nyheten om skilsmissen fremdeles var toppstoff i amerikanske medier, møtte Pitt pressen for å promotere sin nyeste film, actionkomedien «Mr. & Mrs. Smith». Ved hans side sto medspiller Angelina Jolie.

Det viste seg etter hvert at forholdet mellom de to skuespillerne ikke bare var profesjonelt. I 2008 erkjente Pitt overfor Rolling Stone at han hadde fått følelser for Angelina Jolie (46) mens han fremdeles var gift med Aniston.

Aniston klarte ikke å skjule sin reaksjon på ektemannens «overlapping». Ifølge Daily Mail skal hun ha sagt følgende da Pitt og Jolie stilte opp i et magasin sammen, sommeren 2005:

- Han mangler et følelsesgen.

Spøkte om skilsmissen

I etterkant av skilsmissen har imidlertid «Friends»-stjernen og eksmannen tilsynelatende begravd stridsøksen. De har blant annet blitt fotografert sammen under SAG Awards, og spøkt med hverandre under en gjennomlesing av «Fast Times at Ridgemont High» i 2020.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer