Prins Harry og Meghan Markle:

Spøkte og lo på sitt første offisielle oppdrag sammen

Da en av fansene kom med en freidig spøk om Harrys hårfarge, var prinsen kjapp med responsen.

LATTERMILDE: Det nyforlovede paret var i godt humør under sin første offisielle opptreden i Nottingham. Foto: Pa Photos.
LATTERMILDE: Det nyforlovede paret var i godt humør under sin første offisielle opptreden i Nottingham. Foto: Pa Photos. Vis mer

(Se og Hør): Royalister preges mildt sagt av Meghan Markle-feber i disse dager, etter at det britiske kongehuset mandag formiddag kunne annonsere at prins Harry og kjæresten Meghan Markle hadde forlovet seg.

Tradisjon tro har ingen fått glede av å se paret på noe offentlig oppdrag i regi av kongehuset før de ble forlovet.

Derimot tok det kun fire dager fra paret for første gang kunne vise frem sin kjærlighet for pressen utenfor sitt kommende hjem, Kansington Palace, til paret gjorde sin første offisielle opptreden sammen.

PÅ JOBB: Prins Harry og Meghan Markle ankommer Nottingham for sitt første offisielle oppdrag. Foto. Pa Photos.
PÅ JOBB: Prins Harry og Meghan Markle ankommer Nottingham for sitt første offisielle oppdrag. Foto. Pa Photos. Vis mer

Da paret i dag besøkte byen Nottingham, 20 mil nord for London, måtte de, ifølge People, starte dagen med å hilse på den store folkemengden som hadde møtt opp for å hedre og få et glimt av det nyforlovede paret utenfor det nasjonale rettsmuseet.

Mens paret tok seg tid til å vinke og hilse på de fremmøtte, hadde en av de fremmøtte fansene et freidig spørsmål til prinsen, skriver nettstedet. Han spurte prinsen om hvordan det var å være sammen med en som Meghan, for en rødhåret som ham. Til denne kommentaren spøkte prinsen:

- Det er fantastisk, er det ikke...Utrolig! svarte han lattermildt tilbake.

Under besøket la ikke paret skjul på sin kjærlighet for hverandre. Ifølge nettstedet la Meghan stadig armen på Harrys rygg da de spaserte langs folkemengden.

Møtte hiv og aids-rammede

Første stopp på programmet var et av byens kunstsenter, Nottingham Contemporary, som i dag markerte verdens AIDS dag. Her møtte blant annet Harry og Meghan flere som er rammet av sykdommen hiv og aids, og begge tok seg tid til å lytte til de rammedes historie og erfaringer.

HÅNDHILSTE: Meghan tok seg tid til å hilse på flere av de fremmøtte. Foto: Shutterstock.
HÅNDHILSTE: Meghan tok seg tid til å hilse på flere av de fremmøtte. Foto: Shutterstock. Vis mer
VINKET TIL FANSEN: Mange hadde møtt opp for å få et glimt av det nyforlovede paret, som vinket smilende tilbake. Foto: AFP
VINKET TIL FANSEN: Mange hadde møtt opp for å få et glimt av det nyforlovede paret, som vinket smilende tilbake. Foto: AFP Vis mer

Flere var tydelig begeistret for forlovelsen og var full av lovord om prinsens vordende hustru. Chris O' Hanlon, en av mentorene for støtteorganisasjonen for hiv- og aids-rammede, «Positively UK», var svært begeistret for det vordende medlemmet av kongefamilien.

- Dette var kanskje hennes første offisielle opptreden, men hun var et naturtalent innen dette. Hun var svært observant rundt hva vi snakket om og veldig interessert. Hun bet seg merke i flere av tingene jeg sa, spesielt rundt min egen diagnose. Hun var svært empatisk, la han til.

VERDENS AIDS DAG: Meghan og Harry møtte både støtteorganisasjoner og rammede på verdens AIDS dag. Foto: Shutterstock.
VERDENS AIDS DAG: Meghan og Harry møtte både støtteorganisasjoner og rammede på verdens AIDS dag. Foto: Shutterstock. Vis mer

Viral gratulasjon

At Meghan er en populær kvinne har man også kunnet se på gratulasjonene paret har fått siden de annonserte forlovelsen.

Ikke minst har gratulasjonene fra hennes tidligere kollegaer i tv-serien «Suits» vekt oppsikt, og aller mest fra Meghans ektemann i serien, skuespiller Patrick J. Adams.

«Hun sa hun bare skulle kjøpe litt melk ...», skrev han på Twitter, til enorm respons fra fansen.

Meldingen er delt videre over 100 000 ganger og er likt av nesten et tredoblet antall brukere. Det skal derimot sies at det ikke var det eneste han hadde på hjertet til sin tv-kjæreste.

«Å spille Meghans partner på skjermen i brorparten av dette tiåret kvalifiserer meg utvilsomt til å si dette: Deres kongelige høyhet, du er en heldig mann og jeg vet at deres lange liv sammen kommer til å bli fint, produktivt og morsomt. Meghan, jeg er så glad på dine vegne min venn. Masse kjærlighet», skrev han i svaret sitt.

Adams er ikke den eneste av Markles nærmeste kolleger som har tatt seg tid til å gratulere henne. Wendell Pierce spiller stjernens far i serien, og kom med en melding som spilte på deres fiksjonelle relasjon.

«Gratulerer så mye til tv-dattera mi Meghan Markle og prins Harry for forlovelsen deres. Harry, du har tv-faren hennes sin velsignelse. Robert Zane (karakteren han spiller, jour anm.) godkjenner dette», skrev han.

LES OGSÅ: - Han giftet seg med Meghan Markle på 12 minutter