BLODIG FEST: Ed Sheeran ble hastet til sykehuset for å få sydd sting i ansiktet, etter at prinsesse Beatrice kuttet ham med et sverd. Foto: Scanpix.
BLODIG FEST: Ed Sheeran ble hastet til sykehuset for å få sydd sting i ansiktet, etter at prinsesse Beatrice kuttet ham med et sverd. Foto: Scanpix.Vis mer

Ed Sheeran:

Spøkte med sverdskaden etter den kongelige skandalen

Stuntet til prinsesse Beatrice kunne fått fryktelige konsekvenser.

SEOGHØR.NO: Sist måned gikk det ordentlig galt da prinsesse Beatrice (28) festet sammen med popstjernene Ed Sheeran (25) og James Blunt (42) hjemme hos sin far, prins Andrew, i Royal Lodge i Windsor.

Prinsessen har flere ganger sett sin bestemor, dronning Elizabeth gjøre engelskmenn til riddere ved å berøre dem på skulderen med et seremonielt sverd, og bestemte seg for å prøve det samme selv - for moroskyld.

Det var «You're Beautiful»-sangeren Beatrice ønsket å gjøre til ridder, men da hun løftet sverdet over hodet for å beære Blunt, skjedde ulykken.

28-åringen hadde nemlig ikke fått med seg at Ed Sheeran sto like bak henne for å få med seg «seremonien».

- Hun må ha feilberegnet vekten eller noe sånt, for i stedet for å berøre James lett på skulderen, kastet hun det bakover og stakk Ed i ansiktet, avslørte en kilde til The Sun om episoden.

- Bladet skar i fjeset hans, og var bare noen centimeter fra øyet hans. Noen sa han kunne blitt blind, men han selv prøvde å avdramatisere hendelsen.

Saken fortsetter under bildet.

HELDIG: Såret har grodd fint etter den dramatiske hendelsen, men arret var heller ikke vanskelig å legge merke til for publikum. Foto: Scanpix.
HELDIG: Såret har grodd fint etter den dramatiske hendelsen, men arret var heller ikke vanskelig å legge merke til for publikum. Foto: Scanpix. Vis mer

Utrøstelig prinsesse

Denne uken stod Sheeran på scenen i England, og det var umulig å ikke legge merke til det store arret han hadde på kinnet - farlig nærme øyet, skriver The Mirror.

Konserten, som ble holdt på East Anglian Children's Hospice i Norfolk, er den første artisten har holdt dette året, og ifølge nettstedet fortalte Ed publikum at han var «svært stolt og spent», før han kommenterte den dramatiske hendelsen.

- Det er hyggelig å være tilbake. Jeg har hatt fri et helt år. Jeg har vært i Japan i en måned og hengt sammen med japanere. Og så fikk jeg kuttet opp fjeset mitt. Er det noen som har lest om det? smilte han.

Saken fortsetter under bildet.

FARLIG NÆRME ØYET: Ed slapp unna med skrekken. Foto: Scanpix.
FARLIG NÆRME ØYET: Ed slapp unna med skrekken. Foto: Scanpix. Vis mer

- Dette er første gang jeg har holdt et show på ett år, så vær så snille og ha tålmodighet med meg, fortsatte sangeren til de 350 gjestene han opptrådte for.

Såret skal ha blitt sydd igjen perfekt, men det tydelige arret kommer mest sannsynlig alltid til å minne ham om den dramatiske hendelsen.

Rett etter sverd-stikket ble Ed hastet til sykehus.

- Han kunne ha blitt blind. Beatrice var svært opprørt og utrøstelig, sier en kilde til The Mirror.

LES OGSÅ: Rihanna og prins Harry testet seg for HIV sammen