Spøkte med egen kjoletabbe

- Denne kjolen revner aldri, sa Sofia Vergara.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Modern Family»-skuespiller Sofia Vergara (40) hadde uflaks da hun søndag var til stede under Emmy-utdelingen.

Like før hun skulle på scenen, revnet skuespillerens kjole i baken. Vergara tok imidlertid det hele med godt mot, og la ut bilde av kjoleuhellet på Twitter.

Det ble imidlertid noen svært hektiske minutter der 40-åringen måtte få hjelp til å reparere den ødelagte kjolen før Vergara skulle være med på å motta prisen for beste komiserie.

Da skuespilleren onsdag viste seg fram i forkant av et kafé-besøk, hadde hun på seg eget design. Vergara lanserte nylig sin egen kolleksjon for butikkjeden K-Mart.

Da paparazziene som ventet utenfor spurte Vergara om hun var redd for at også denne kjolen skulle spjære, spøkte skuespilleren tilbake.

- Kjoler fra K-Mart blir aldri ødelagt, sa hun, til latter hos fotografene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun er forlovet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer