Katy Perry og Orlando Bloom

Spøker med forlovedens toppløsbilde

Orlando Blooms kommentar til Katy Perrys Instagram-bilde går ikke upåaktet hen.

HYSTERISK: Orlando Bloom vet å ha det morsomt i Katy Perrys kommentarfelt. Foto: Image Press Agency/Shutterstock/NTB
HYSTERISK: Orlando Bloom vet å ha det morsomt i Katy Perrys kommentarfelt. Foto: Image Press Agency/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

På selve valentinsdagen i 2019 gikk Orlando Bloom (45) ned på ett kne og fridde til Katy Perry (37). Siden den gang har paret rukket å få barn sammen, og i fjor ble det spekulert på om paret har rukket å gifte seg, da Perry ble observert med en gullring på ringfingeren.

Parets forhold har også vekket reaksjoner på grunn av deres nære forhold og vennskap til Blooms ekskone Miranda Kerr (38).

Nå er det imidlertid verken forlovelse, barn, bryllup eller en ekskone paret får oppmerksomhet for. Før helgen delte nemlig Perry et toppløsbilde på Instagram.

Det er imidlertid ektemannens reaksjon som har skapt overskrifter.

OVERRASKER: «Slik har du aldri sett Katy Perry før» blir trolig riktig å si til videoen som hennes forlovede, Orlando Bloom, la ut på Instagram. Video: Rød Løper/@Orlandobloom Vis mer

Hysterisk kommentar

Toppløsbildet, hvor Perry står med ryggen til iført bare et par bukser, er et av flere bilder i en bildekarusell. De andre bildene ser derimot ikke ut til å få like stor oppmerksomhet i kommentarfeltet det første.

Mens flere reagerer med flamme-emojies og kommentarer som «Nå besvimte jeg», later ektemannen som han ikke har sett noen ting - og går like gjerne inn på et helt annet tema.

«Babe, vær så snill, kan vi få tak i mer hasselnøtt-melk. Vi er i ferd med å gå tom», har Bloom kommentert under bildet.

I skrivende stund har kommentaren fått 19 508 likerklikk, og over 270 kommentarer. Bildet i seg selv er likt av over 3,6 millioner. Det er mer enn de fleste andre bildene hun har delt på appen har fått.

Gode venner

Som nevnt forlovet Bloom seg med Perry i 2019. Da hadde paret vært sammen siden 2016. Bloom var tidligere gift med Miranda Kerr, men parets skilsmisse ble ferdigstilt i 2013. Perry på sin side var gift med Russell Brand (46) fra 2010 til 2012.

I motsetning til Perry og Brand, har Bloom fremdeles et nært forhold til ekskona. De deler sønnen Flynn (11) sammen, og dermed er det naturlig at de har kontakt også etter skilsmissen.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Det som ikke er like naturlig, er at Perry skal ha et nært vennskap til Blooms ekskone. Kerr snakket blant annet om det unike forholdet hun har til Perry da hun gjestet podkasten «Moments with Candace Parker» i fjor.

- Vi drar på ferier sammen. Vi feirer alle viktige merkedager sammen. Jeg elsker henne. Det er trygt å si at jeg elsker henne mer enn Flynns far. Nå er han som en bror for meg. Og mesteparten av tiden en irriterende bror, fortalte Kerr, ifølge People.

- Jeg er så takknemlig for at hun er her, for hun tar vekk litt av presset for meg, fortsatte hun.

SKILT: Miranda Kerr og Orlando Bloom ble skilt i 2013, men er til den dag i dag gode venner. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB
SKILT: Miranda Kerr og Orlando Bloom ble skilt i 2013, men er til den dag i dag gode venner. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

Ble foreldre

Frem til i fjor sommer var det eneste barnet i Perrys liv Bloom og Kerrs sønn Flynn. I juni kom imidlertid gladnyheten om at artisten hadde født en datter, som de har valgt å kalle Daisy Dove Bloom.

- Vi svever av kjærlighet og beundring over den trygge og sunne ankomsten til datteren vår, uttalte de nybakte foreldrene i en uttalelse til UNICEF.

Perry og Bloom har holdt datteren for seg selv, og har ikke delt mange bilder av henne i sosiale medier. Da Bloom gjestet «The Ellen DeGeneres Show» i oktober, kunne han imidlertid avsløre at datteren har fått Perrys øyne.

- Det er morsomt, for da hun først kom ut tenkte jeg «Åh, det er meg! Det er en mini-me». Men så fikk hun de vakre blå øynene til Katy heldigvis. Det er helt perfekt, sa han.

LES OGSÅ: - Holdt en svært lav profil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer