OMSTRIDT: Det manglet ikke på reaksjoner da Are og Odin debuterte i Reiseradioen. Foto: SCANPIX
OMSTRIDT: Det manglet ikke på reaksjoner da Are og Odin debuterte i Reiseradioen. Foto: SCANPIXVis mer

Spøker med Ali-krasj

Eg hadde ein gong ein yacht, synger Are og Odin i sin elleville Alejandro Fuentes-parodi.

SEHER.NO:  Båtkrasjerne Alejandro Fuentes og Tommy Steine fikk gjennomgå kraftg da den munnrappe duoen debuterte som programledere i Reiseradioen

I en selvkomponert medley omdøper de Fuentes tekst "Sail away with me honey" til "Sail away with me, Tommy", med et klart spark til de to uheldige kjendisskipperne.

HØR BÅT-SANGEN HER! (ekstern lenke)

Den dramatiske kollisjonen kan koste Fuentes dyrt. Ifølge Fædrelandsvennen kan regningen på en av båtene som ble påkjørt alene komme på 450 000 kroner.

Alt gikk imidlertid ikke like lett under Reiseradiodebuten for Are og Odin. Duoen fikk telefonlinjene til å gløde da de begynte å drive ap med kongefamilien.

- En dag våkner vi opp og er homofile alle sammen, jeg og du og kongen og kronprinsen og biskop Kvarme og alle sammen, sa Are Sande Olsen da duoen diskuterte om USA ville utvikle et våpen som gjorde soldater kåte og homofile.

Reaksjonene lot ikke vente på seg for duoen, som i flere år var ett av NRK P3s store trekkplastre.

Selv om enkelte innringere truet med å droppe Reiseradioen etter 50 år foran radioapparatet får Are og Odin støtte av NRK-ledelsen.

- Vi må regne at det kommer en del negative reaksjoner, men jeg tror Are og Odin også vil sjarmere seg inn i P1-lytternes hjerter, sier prosjektleder Karin Wetlesen til Dagbladet.

LES OGSÅ: Jake parodierte Beyoncè