Splitter naken under intervju

La kortene på bordet midt under praten...

IKKE SJENERT: Amanda Seyfrid har et naturlig forhold til nakenhet, og har tidligere uttalt at det var lett å kaste klærne under innspillingen av «Chloe». Foto: DISTR. STELLA PICTURES
IKKE SJENERT: Amanda Seyfrid har et naturlig forhold til nakenhet, og har tidligere uttalt at det var lett å kaste klærne under innspillingen av «Chloe». Foto: DISTR. STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO: «Mamma Mia!»-skuespillerinnen Amanda Seyfried (25) la kortene på bordet under et intervju med popstjernen Justin Timberlake (29) nylig. Midt under praten avslørte 25-åringen nemlig at hun var naken.

- Jeg antar at jeg burde nevne at jeg ikke har på meg klær, sa 25-åringen ifølge Aftonbladet.

Timberlake - som riktignok gjorde intervjuet over telefon for magasinet Interview - syntes det var helt greit at skjønnheten hadde latt klærne falle.

Seyfried er slett ikke kjent for å være sjenert, og i skrekkfilmen «Jennifer's Body» delte hun blant annet et hett kyss med Megan Fox. Stjernen har også kastet klærtne i filmen «Chloe», hvor hun spilte mot superstjernene Julianne Moore og Liam Neeson. Ifølge Seyfried hadde hun ikke noen problemer med å være naken.

- Det å være naken er ikke noe spesielt egentlig. Det tror jeg ikke det var for noen av oss. Det er lett å kaste klærne, men det er det intime som er...utfordrende, uttalte hun den gang.

Ifølge amerikansk presse skal Seyfried nylig ha blitt singel etter et kort forhold med Hollywood-stjernen Ryan Phillippe (36), men i helgen avkreftet stjernen selv bruddryktene.

- Det er løgn, uttalte «Mamma Mia!»-stjernen til paparazzinettstedet X17.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tatoverte «vagina» på foten