UTEN EN TRÅD: Tarjei Westby kastet klærne for kunsten. I kortfilmen «Gutten og avgrunnen» viser han seg i Adams drakt.  Foto: Kenneth Sortland Myklebust
UTEN EN TRÅD: Tarjei Westby kastet klærne for kunsten. I kortfilmen «Gutten og avgrunnen» viser han seg i Adams drakt. Foto: Kenneth Sortland MyklebustVis mer

Splitter naken i ny kortfilm

«Hotel Cæsar»-stjernen Tarjei Westby kastet hemningene i Italia.

SEOGHØR.NO: Tarjei Westby (22) ble raskt et kjent navn i Norge etter rollen som «Goggen Anker-Hansen» i «Hotel Cæsar». Nå viser han nye sider av seg selv i den nye norske kortfilmen «Gutten og avgrunnen».

Westby kastet hemningene og klærne under innspilling i Italia. Foran måpende italienere kjørte nordmannen scooter - uten en tråd. 

- Jeg har satt som mål å ta med publikum tilbake til et ugreit barndomsminne jeg er sikker på mange husker godt, sier regissør Petter Skafle Henriksen (26) i en pressemelding.


I filmen våkner en ung mann opp i et fremmed land, der han fornemmer at han blir forfulgt.

- Filmen handler kort og godt om frykten for ikke å være en del av et fellesskap. Det er et spøkelse vi møter tidlig, og som forfølger oss livet igjennom, fortsetter Henriksen. 

Den åtte minutter lange filmen ble spilt inn på Sardinia i april og er nylig ferdigstilt. Den vil bli vist på flere filmfestivaler. 

LES OGSÅ: Forlovet - men vet ikke om han vil gifte seg