<strong>VAKKER:</strong> Marisa Miller er en av verdens mest ettertraktede supermodeller, og blant englene til Victoria's Secret.  Foto: Stella Pictures
VAKKER: Marisa Miller er en av verdens mest ettertraktede supermodeller, og blant englene til Victoria's Secret. Foto: Stella Pictures Vis mer

Splitter naken for kreftsaken

Supermodellen kaster klærne i ny reklamekampanje.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:   Supermodell Marisa Miller (32) har lenge vært regnet som en av verdens mest sexy kvinner, og har en kropp de fleste bare kan drømme om.

Victoria's Secret-stjernen, som prydet forsiden av Swimsuit Edition av magasinet Sports Illustrated i 2008, har flere ganger vekket oppsikt med lettkledde bilder. Og nå kaster hun absolutt alt av klær i veldedighetskampanjen «Protect the skin you're in» for stjernedesigner Marc Jacobs, skriver Justjared.com.

32-åringen viser frem sin fantastiske figur på et svært sexy bilde, som også skal pryde t-skjorter som selges til inntekt for kampen mot hudkreft.

Inntektene fra t-skjortesalget skal gå til NYU Cancer Institute på NYU Langone Medical Center.

På bildet stiller supermodellen i bare nettoen, kun iført tøysko med et skateboard i den ene hånden.

På sin bloggside (ekstern link) forteller 32-åringen hvorfor hun valgte tøysko fremfor hæler.

- Jeg synes det å ha på meg disse skoene var bedre enn hæler, eller hva? Skateboardet jeg holder er veldig kult og vintage fra Santa Cruz Skate Boards. Det var laget for å promotere veldedighetssaken, skriver hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected]o, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Hun lamslår alle menn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer