Agnes Kittelsen fra «Exit»:

Spleiset med mannen av «Exit»-regissør

Skuespilleren avslører hvordan hun traff ektemannen Lars Winnerbäck.

MØTTES PÅ SETT: Agnes Kittelsen avslører hvordan det hele startet med ektemannen Lars Winnerbäck. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
MØTTES PÅ SETT: Agnes Kittelsen avslører hvordan det hele startet med ektemannen Lars Winnerbäck. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Exit»-aktuelle Agnes Kittelsen (40) og ektemannen, den svenske musikkstjernen Lars Winnerbäck (45), har ikke vært kjent for å utbrodere forholdet sitt i offentligheten.

De to giftet seg i all hemmelighet i 2016 og har siden vært ganske så ordknappe om privatlivet sammen.

Paret har imidlertid uttalt seg om hvordan det er å bo i to forskjellige land. De har nemlig hvert sitt barn fra tidligere forhold.

- Vi har jo barn begge to. Barna har flere foreldre enn oss, så vi kan ikke bare dra. Jeg tror min sønn gjerne vil bo i Stockholm, og hennes sønn vil nok bo i Oslo. Vi får pendle litt. Det går så bra, det gjør det faktisk, sa Winnerbäck til Expressen i 2016.

I 2019 fikk de to også sitt første felles barn, datteren Edith.

PROVOSERT: Agnes Kittelsen er gjest i denne ukens «Lindmo», og der snakker hun om da hun fikk se opptak av guttene «Exit» er inspirert av. Video: NRK Vis mer

Møttes på sett

Nå forteller Kittelsen for første gang hvordan hun møtte ektemannen. Det gjør hun i et større intervju i Dagbladet Magasinet.

Og det viser seg at Øystein Karlsen, som står bak «Exit» og «Dag» kan ta noe av æren for at de to ble et par. Det var nemlig på settet til sistnevnte serie at de møttes første gang.

Winnarbäck hadde nemlig en liten rolle i serien, og kjemien mellom de to skal ha vært god.

- Øystein kom bort til meg med nummeret hans. «Hva skal jeg med dette?», spurte jeg. Han gjorde det samme til Lars også. «Lars, jeg har skrevet en scene til deg, her er nummeret til Agnes». Øystein er en «do-er». Han får ting gjort, sier Kittelsen til Dagbladet.

Skuespilleren forteller også hvordan hun selv er i forholdet.

- Jeg er nok en håndfull. Av Lars trenger jeg plass, trøst, bekreftelser og skryt. Enten det er fordi jeg har brettet klær eller gjort en god jobb. Jeg ser for meg at jeg er en krevende plante som krever masse sollys, vanning og stell. Og så har jeg vanskeligheter med å tenke meg om før jeg prater. Så jeg sier unnskyld en god del. Det har jeg lært meg, sier hun.

«EXIT»-FRUE: Agnes Kittelsen er aktuell i sesong to av «Exit». Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
«EXIT»-FRUE: Agnes Kittelsen er aktuell i sesong to av «Exit». Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

Savner alenetid

Kittelsen bor som nevnt i Oslo sammen med sønnen Vetle (14), mens Winnerbäck bor i Sverige sammen med sønnen Ebbe (16). Selv om ekteparet pendler mellom Sverige og Norge legger ikke Kittelsen skjul på at det er manko på alenetid.

- Hver gang det går en person ut av døren, så kommer det en annen inn. Jeg har ikke vært alene i leiligheten på to år! Det har jeg et desperat behov for nå, kjenner jeg. Bare gå rundt alene hjemme. Sortere noe greier, pusle rundt, rydde litt, ha tid til meg selv, sier hun til Magasinet.

Neste fredag er hun altså å se i den andre sesongen av «Exit», hvor kjærligheten er alt annet en harmonisk. Som forsmådd, mishandlet og psykisk terrorisert finansfrue så vi henne forlate ektemannen Adam, spilt av Simon J. Berger, i siste sesong.

Nå tyder alt på at hun er på hevntokt i fortsettelsen.

LES OGSÅ: Her gjør Agnes Kittelsen som Uma Thurman

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer