SEXSKOLE: Spitznogle lærte nordmenn om sex gjennom "Sexskolen" på TV3. Foto: TV3
SEXSKOLE: Spitznogle lærte nordmenn om sex gjennom "Sexskolen" på TV3. Foto: TV3Vis mer

Spitznogle blir artist

Sexolog Kristin Spitznogle hyller favorittartisten Janis Joplin med eget kabaretshow.

SEHER.NO: Kjendissexolog Kristin Spitznogle (35) har bestemt seg for å hylle favorittartisten Janis Joplin med eget kabaretshow på Smuget i Oslo.


Tidligere har Spitznogle vært kordame for Trine Rein og Lars Lillo Stenberg, og før hun ble psykolog livnærte hun seg som frilansartist. Og med seg på scenen har sexspaltisten et knippe med musikere hun kjenner fra tiden som frilanser, skriver VG.


- Jeg skjønner hvis folk blir skeptiske. "Å herregud, skal hu PR-kåte sexologen synge også nå", tenker vel folk. Men jeg mener jeg er en bedre sanger enn psykolog. I mitt hjerte er jeg først og fremst musiker. Hadde jeg måttet velge ville jeg valgt bort alt og begynt med musikk igjen, sier Spitznogle til VG.


Oppsetningen "LOVEJanis" har premiere 8.november og vil inneholde 13 av Janis Joplins mest kjente låter. Oppsetningen vil også by på en storytelling fra artistens liv. Ifølge VG skal kabareten på Smuget gå fast hver fredag frem mot jul. Og hovedpersonen selv innrømmer at hun er ganske nervøs.


- Selvfølgelig er jeg vettskremt. Men det er en skrekkblandet fryd, og jeg gleder meg som en liten unge, sier hun.


LES OGSÅ: Annonsen var en glipp

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.