Spiste middag med Anistons eks

Jennifer Lopez nekter å deppe over bruddet med ektemannen.

ROMANTIKK I LUFTEN: Ryktene svirrer rundt Jennifer Lopez og Bradley Cooper etter at de to ble sett sammen i New York i helgen. Foto: All Over Press
ROMANTIKK I LUFTEN: Ryktene svirrer rundt Jennifer Lopez og Bradley Cooper etter at de to ble sett sammen i New York i helgen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjerne-ekteparet Marc Anthony og Jennifer Lopez overrasket fansen da de i juli bekreftet at de hadde bestemt seg for å skilles.

Kort tid etter begynte ryktene å svirre om at Marc Anthony hadde blitt tatt på fersken med filmstjernen Will Smiths kone Jada Pinkett Smith, og nå har også Jennier Lopez blitt koplet til en Hollywood-stjerne.

Helgen tilbrakte «If You Had My Love»-sangerinnen nemlig med «The Hangover»-skuespilleren Bradley Cooper.

I tillegg å spise middag sammen, ble de to sett smilende og flørtende med hverandre på moteshowet til designeren Tommy Hilfiger i New York.

Cooper har tidligere vært koblet til en annen berømt Jennifer - «Venner for livet»-stjernen Jennifer Aniston.

Kilder nær Jennifer Lopez insisterer imidlertid på at det ikke er noe romantikk på gang mellom de to kjendisene.

- De møttes for å diskutere et mulig felles prosjekt, sier kildene til bladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter å snakke om utro-ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer