VAR UTE: - Angie og Brad var faktisk ute og spiste i Los Angeles da ryktet begynte å gå, sier en kilde om bruddryktene rundt Brad Pitt og Angelina Jolie. Foto: AP
VAR UTE: - Angie og Brad var faktisk ute og spiste i Los Angeles da ryktet begynte å gå, sier en kilde om bruddryktene rundt Brad Pitt og Angelina Jolie. Foto: APVis mer

Spiste middag da ryktene startet

- Det sier alt om hvor idiotiske ryktene er, sier en kilde...

SEHER.NO: Denne uka startet ryktene om at Hollywoods mektigste par Angelina Jolie (34) og Brad Pitt (46) er klare til å gå separate veier. Nylig skal nemlig paret ha hatt et møte med sine advokater for å komme til en enighet, mente Daily Mail.

Like etterpå ble derimot ryktene slått tilbake.

Ifølge People startet ryktemølla når paret, som har vært sammen i snart fem år, da Brad og Angelina nøt tiden sammen på en restaurant.

- Angie og Brad var faktisk ute og spiste i Los Angeles da ryktet begynte å gå. Det sier alt om hvor idiotiske ryktene er, sier en kilde til nettstedet.

På samme tid skal flere kilder ha uttalt at bruddpåstandene publisert av Daily Mail var fullstendig falske.
 
For tiden nyter superparet livet med familien i Los Angeles, sammen med barna deres, Maddocx (8), Pax (6), Zahara (5), Shiloh (3) og tvillingene Vivienne og Knox (18 mnd.)

De to kommer derimot ikke til å være til stede på årets Oscar-utdeling, som går av stabelen 7. mars, skriver OK! Magazine. Årsaken er at de begge er bortreist - nærmere bestemt i Europa.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: De rikeste parene i Hollywood