Eva Longoria:

«Spiste luft» for å bli klar til dette

Hollywood-stjernen er på plass i Cannes etter beinhard trening i seks måneder.

I TOPPFORM: F.v: Eva Longoria med sin lille hjerteknuser Santiago. T.h: Tirsdag ettermiddag strålte ettbarnsmoren under filmfestivalen i Cannes. Foto: Instagram/NTB Scanpix
I TOPPFORM: F.v: Eva Longoria med sin lille hjerteknuser Santiago. T.h: Tirsdag ettermiddag strålte ettbarnsmoren under filmfestivalen i Cannes. Foto: Instagram/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Neste måned er det ett år siden Eva Longoria (44) og ektemannen José Antonio Bastón (50) jublet av glede. Da ble de foreldre sammen for første gang.

Vesle Santiago så nemlig dagens lys i juni i fjor.

- Vi er så takknemlige for denne vidunderlige velsignelsen, fortalte skuespilleren til det spanske magasinet Hola! USA den gang.

Nå avslører den tidligere «Frustrerte fruer»-stjernen at det ikke har vært helt enkelt å kvitte seg med babyvekten etter fødselen.

- Jeg spiser luft, fortalte hun lattermildt til Us Weekly sist uke.

De første seks månedene etter at Eva ble mor ga hun ikke etter for presset om å komme tilbake i form igjen. Men det siste halvåret har skuespilleren fulgt en sunn kostholdsplan og et intenst treningsprogram.

På plass i Cannes

I denne perioden har hun holdt seg langt unna søtsaker og andre usunne ting.

- Jeg har ikke gitt etter for søtsuget ennå. Men når jeg drar til filmfestivalen i Cannes, så kommer jeg til å drikke litt vin. Frem til nå har jeg holdt meg helt unna det. Jeg har ikke spist sukker heller. Og det er lenge siden jeg har sett noen karbohydrater, avslørte hun til nettstedet, før hun la til:

- Men så fort jeg kommer til Cannes og er ferdig med den røde løperen, så skal jeg kose meg skikkelig.

Tirsdag ettermiddag var første dag av den stjernespekkede filmfestivalen i Cannes, og Eva Longoria så nydelig ut da hun dukket opp på premieren av filmen «The Dead Don’t Die».

Artikkelen fortsetter under bildene fra Cannes filmfestival.

FLOTT: Eva Longoria var en rosa drøm på den røde løperen under åpningen av årets filmfestival i Cannes tirsdag kveld. Foto: NTB scanpix
FLOTT: Eva Longoria var en rosa drøm på den røde løperen under åpningen av årets filmfestival i Cannes tirsdag kveld. Foto: NTB scanpix Vis mer
OGSÅ I ROSA: Elle Fanning i en ferskenfarget silkekjole på «The Dead Don't Die»-premieren i Cannes tirsdag kveld. Foto: NTB scanpix
OGSÅ I ROSA: Elle Fanning i en ferskenfarget silkekjole på «The Dead Don't Die»-premieren i Cannes tirsdag kveld. Foto: NTB scanpix Vis mer
I GRØNT: Julianne Moore tok seg også flott ut på Cannes-åpningen. Foto: NTB scanpix
I GRØNT: Julianne Moore tok seg også flott ut på Cannes-åpningen. Foto: NTB scanpix Vis mer
I HELHVITT: Selena Gomez gjorde et brak-comeback i rampelyset i dette hvite, todelte antrekket. Foto: NTB scanpix
I HELHVITT: Selena Gomez gjorde et brak-comeback i rampelyset i dette hvite, todelte antrekket. Foto: NTB scanpix Vis mer

I en rosa, stroppeløs Alberta Ferretti-kjole, med paljett-detaljer og en dristig splitt, var det mange hoder som snudde seg da Eva Longoria gled ned den røde løperen.

Og det er ingen tvil om at den harde treningen har gitt resultater.

Kjolen omfavnet Longorias veldreide figur og hennes trente ben kom også godt til syne.

For en uke siden publiserte stjernen en treningsvideo av seg selv på Instagram hvor hun skrev at hun gjorde «siste innspurt før Cannes», samtidig som hun takket sin personlige trener «for seks måneder med tortur»:

Ikke kjærlighet ved første blikk

Det var i mai 2016 at Eva Longoria giftet seg med forretningsmannen Jose «Pepe» Baston.

Paret ga hverandre sine ja i en romantisk seremoni i kystbyen Valle de Bravo i Mexico foran familie og venner, som blant annet inkluderte Hollywood-stjerner som Victoria og David Beckham, Penélope Cruz, Ricky Martin, Katy Perry og Mario Lopez.

Filmstjernen har ikke lagt skjul på at hun er hodestups forelsket i sin flotte ektemann, og duoen blir stadig sett i het flørt sammen på hyggelige lunsjer eller ferieturer.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Men til tross for de sterke følelsene, har Eva tidligere avslørt at hun ikke falt for José første gang hun traff ham.

- Det var kjærlighet ved andre blikk, sa den tidligere «Frustrerte fruer»-stjernen til Access Hollywood i 2017.

Vis mer

Duoen ble introdusert for hverandre gjennom en felles venn, men Jose skal ikke ha gjort noe særlig inntrykk på skuespilleren.

Da de møttes igjen et halvt år senere, fikk pipa derimot en annen lyd.

- Vi sa typisk bare «Hei» til hverandre, men da vennen vår introduserte oss igjen, et halvt år senere, spurte jeg ham interessert: «Hvem er det?».

- Han fortalte jeg hadde møtt ham seks måneder tidligere, og jeg bare: «Jeg kan ikke huske at jeg har møtt ham før. Han er den kjekkeste mannen jeg har sett noen gang».

LES OGSÅ: Derfor er Halle Berry glad hun ventet med å få barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer