SPISTE GRISEMAT: - Det var flere som gjorde det samme som meg etter hvert. Det smakte fælt, men det holdt tross alt blodsukkeret oppe, sier Tommy Rodahl, som her er avbildet sammen med Julie Aas Rye. Foto: TV 2
SPISTE GRISEMAT: - Det var flere som gjorde det samme som meg etter hvert. Det smakte fælt, men det holdt tross alt blodsukkeret oppe, sier Tommy Rodahl, som her er avbildet sammen med Julie Aas Rye. Foto: TV 2 Vis mer

Spiste grisefôr under Farmen-innspillingen

- De så på meg med kraftig vemmelse, forteller Tommy Rodahl.

Publisert
SEHER.NO: Lørdag ble det kjent at årets urokråke i «Farmen», Ståle Bjørnvåg (40), er ute av programmet etter å ha tapt tvekampen i kunnskap mot Kim Sondre Krantz Hagen (27). Dermed er det for alvor i ferd med å tynnes ut i rekkene på gården i Telemark.

Forrige uke var det Tommy Rodahl (47) som var storbonde og som valgte nettopp Ståle som førstekjempe. Men det var mer enn førstekjempevalg og tvekamper som vakte oppsikt på Storøy gård, avslører Tommy til Seher.no.

47-åringen knasket nemlig grisefór for å øke energitilførselen i en hverdag som ikke innebar alt for mye variert kost.

- Jeg var nede i grisebingen om morgenen og spiste kraftfór, forteller «Farmen»-deltageren til Seher.no.

Rodahl var ikke alene om å gå ned mange kilo under innspillingen av TV 2-serien. Lite mat og store fysiske anstrengelser er selvsagt en av årsakene til det. Totalt gikk Tommy ned 9,5 kilo, erkjenner han til Seher.no.

- Jeg gikk ned nesten ti kilo, ja. Hvis ikke jeg hadde spist kraftfór, ville jeg sikkert gått ned ni kilo til, sier han lattermildt.

Forrige uke kunne Seher.no avsløre at Rodahl var usikker på om han i det hele tatt skulle takke ja til årets «Farmen», og at han ba om en personlig avtale med produksjonsselskapet Strix før avreise til Telemark.

- De var midt i en flytteprosess, mens hele livssituasjonen vår ble kastet rundt. Jeg forlot livet mitt på 48 timer. Jeg avsondret meg selv, og bare tanken på det var veldig vond å svelge, sa han den gang.

Valget hans om å spise kraftfór fra grisebingen var også tung å svelge, men denne gangen først og fremst for andre enn ham selv.

- De andre så på meg med kraftig vemmelse i starten, men det var flere som gjorde det samme som meg etter hvert. Det smakte fælt, men det holdt tross alt blodsukkeret oppe, forteller Tommy Rodahl til Seher.no.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - «Farmen» kan gi kraftige psykiske problemer  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer