Spiste frokost mens bruden dro til kirken

«Breaking Bad»-stjernen Aaron Paul hadde ikke hastverk da han giftet seg forrige helg. Se bilder!

TOK TING ROLIG: Aaron Paul orket ikke stresse på bryllupsdagen, og brukte god tid på å spise frokost med to kompiser i frokostavdelingen på eksklusive Four Seasons Westlake Village Hotel. Foto: All Over Press
TOK TING ROLIG: Aaron Paul orket ikke stresse på bryllupsdagen, og brukte god tid på å spise frokost med to kompiser i frokostavdelingen på eksklusive Four Seasons Westlake Village Hotel. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Aaron Paul (33) slo igjennom som den unge metamfetamin-kokken Jesse Pinkman i den suksessrike HBO-serien «Breaking Bad».

Men forrige helg gjennomførte han sin hittil største rolle på det private plan - da han gikk til alters med forloveden Lauren Parsekian (24) på Calamigos Ranch i Malibu i California.

Det så ut til at brudgommen tok ting i sitt eget tempo, for mens bruden var på vei til en ventende bil som skulle ta henne med til seremonien, satt Aaron på luksuriøse hotellet Four Seasons Westlake Village med to kompiser og spiste frokost.

1920-tallet skal ha vært tema for bryllupet, og både kleskoden og festlokasjonen bar preg av nettopp dette, skriver UsMagazine. Et gigantisk pariserhjul skal også ha vært på stedet, for å underholde bryllupsgjestene.

Blant de celebre gjestene var Aarons «Breaking Bad»-makker Bryan Cranston (57) og de to «Breaking Bad»-kollegene Dean Norris (51) og Anna Gunn (44), i tillegg til burlesque-danser og modell Dita von Teese (40).

Bruden, som er filmprodusent og gründer, møtte ektemannen Aaron da de begge var til stede på den hippe musikkfestivalen Coachella i 2012. Skuespilleren fridde til 24-åringen på nyttårsaften i fjor, da de feiret starten på det nye året i kjærlighetens by Paris.

- Hun er den beste dama som noensinne har eksistert! Sorry til alle andre damer på denne jord, men hun er den beste, fortalte en stormforelsket Aaron til mannebladet GQ i fjor.

Et par dager etter bryllupet la Aaron ut et bilde på Instagram av sin vakre kone tatt på bryllupsdagen:

«Jeg giftet meg med min beste venn på søndag, og jeg klarer ikke å stoppe å se på henne. Elsker deg, vakre».

Siste del av «Breaking Bad», sesong fem, sendes på amerikansk TV søndag 11. august.


LES OGSÅ: Johnny Depp fikset filmjobb til to hjemløse