ELSKER Å SJOKKERE: Beth Ditto fra bandet The Gossip sparer ikke på kruttet - hverken på eller utenfor scenen. Foto: All Over Press
ELSKER Å SJOKKERE: Beth Ditto fra bandet The Gossip sparer ikke på kruttet - hverken på eller utenfor scenen. Foto: All Over PressVis mer

- Spiste ekorn i hasj-rus

- Moren min hatet at vi gjorde det, sier rocke-jenta Beth Ditto.

SEHER.NO: Beth Ditto (27), vokalist i rockebandet "The Gossip", slutter aldri å sjokkere.

Mens popstjerner som Jessica Simpson og Beyoncé Knowles forsøker å å fremstå så plettfrie som mulig, har den fyrrige rødtoppen blitt kjent for sine mange ville uttalelser.

Tidligere har hun uttalt at hun en gang kastet opp på en guttegjeng som gjorde narr av henne fordi hun er lesbisk.

Mest oppsiktsvekkende er imidlertid kanskje hennes avsløring om at hun skal ha spist ekorn i narkotikarus.

Spiste ekorn

27-åringen har til The Sun sagt at hun som 13-åring røykte hasj for første gang sammen med sin fetter, og at de etterpå spiste den uortodokse matretten.

- Moren min hatet at vi gjorde det, men alle vi kjente spiste ekorn. Jeg husker første gang jeg røykte hasj.

- Min fetter var så sulten at han fant frem et skytevåpen, og skjøt ekorn fra vinduet. Deretter flådde vi og stekte de, for deretter å spise de som kylling. Vi pleide å leke med halene deres etterpå.

I ettertid har hun til CNN hevdet at det kun var hennes fetter som spiste ekornet...

Poserte naken

Nakenhet er heller intet problem for Ditto. Skandalerockeren - som er stolt av sin frodige figur - stilte i fjor opp uten klær på coveret til magasinet NME, og har også tidligere blottet underlivet sitt på scenen foran et overrasket publikum.

I intervjuet med NME, skjøv vokalisten skylden for anoreksi over på homofile menn.

- Skyld på homofile menn i motebransjen som ønsker at modellene skal se ut som dukker. Menn vet ikke hvordan det føles å være kvinne og bli forventet å se sånn og sånn ut. Ta Paris Hilton som eksempel. Hun kalte Lindsey Lohan "fattig, stygg og feit", uttalte Ditto.

Skandalene har imidlertid ikke lagt noen demper på suksessen til Ditto og hennes band The Gossip. I 2007 fikk gruppa blant annet æren av å avslutte den populære Glastonbury-festivalen i Storbritannia.

Nå venter fansen spent på hva som blir neste sprell fra rocke-Beth...LES OGSÅ: Kastet opp på guttegjeng

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.