- Spiste det samme hver dag i ti år

Venninnen avslørte superstjernens enkle matvaner...

SALAT: Det spiste Jennifer Aniston hver eneste dag i ti år til lunsj, under innspillingen av Friends. Foto: All Over Press
SALAT: Det spiste Jennifer Aniston hver eneste dag i ti år til lunsj, under innspillingen av Friends. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Enkelte ting blir man aldri lei av, og det beviser Jennifer Aniston (41). I hvert fall om man skal tro hennes medspiller fra «Friends», Courteney Cox (45).

Cox snakker ut om Jennifers matvaner i et nytt intervju med The Los Angeles Times, og der avslører hun Anistons enkle valg da det kom til lunsjen. Jennifer og Courteney spiste nemlig lunsj sammen hver dag.

- Hun bestilte det samme hver eneste dag. En Cobb-salat. Men det var ikke egentlig en Cobb-salat, fordi Jennifer tilsatte kyllingbacon og garbanzo-bønner og jeg vet ikke hva. Hun er ganske flink med mat. Fordi hvis man skal spise den samme salaten hver dag i ti år, bør det være en god salat, ikkesant?, sier Cox.

Cobb-salaten ble ifølge Bama.no til en dag i 1926, da eieren av Hollywood-restauranten «Brown Derby», Bob Cobb, rasket sammen salat, tomater, avokado, gressløk, kylling, hardkokt egg, bacon og Roquefort.

Den dag kjenner «alle» amerikanere til Cobb-salaten.

Courteney Cox snakker også ut om en mulig «Friends»-oppfølger. Men svært optimistisk er hun ikke.

- Jeg tror ikke det kommer til å skje. Ville skaperne av serien, David Crane og Marta Kauffman ønske å skrive den? Fordi de er nødt til å være involvert. Jeg vet ikke, men jeg har dagdrømt om det.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jennifer leter etter mann på nettet