- Spiser papirtørkler for å holde seg mette

Janet Jackson avslører kjendisvennenes syke vekttriks.

STERKT KRITISK: - De spiser alt for lite, og noen av historiene jeg hører... Jeg skal ikke nevne navn, men dette er det verste. De spiser papirtørkler, sier Janet Jackson i et intervju med CNN. Foto: All Over Press
STERKT KRITISK: - De spiser alt for lite, og noen av historiene jeg hører... Jeg skal ikke nevne navn, men dette er det verste. De spiser papirtørkler, sier Janet Jackson i et intervju med CNN. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Supersangeren Janet Jackson (44) er sjokkert. Årsaken er presset mange kjendiskvinner legger på seg selv for å holde seg tynne, og for å strebe etter den ultimate superkroppen. Så langt går det, mener hun, at enkelte stjerner spiser papirtørkler for å stanse sultfølelsen.

I et intervju med CNNs Piers Morgan, innrømmer Jackson at flere hun vet om er ofre for presset til å se perfekt ut til enhver tid.

- Det er fullstendig galskap. De spiser alt for lite, og noen av historiene jeg hører... Jeg skal ikke nevne navn, men dette er det verste. De spiser papirtørkler - Kleenex - slik at det fyller magesekken og de blir mette. Etterpå orker de ikke å spise noe mer, sier hun i intervjuet, ifølge Contactmusic.

Jackson har tidligere avslørt at hun som 11 år gammel barnestjerne - da hun slo igjennom i TV-serien «Good Times» -  ble tvunget til å skjule sine bryster av produsentene, fordi de mente at brystene hennes var for store.

Ifølge sangstjernen var det ikke bare brystene produsentene mente at var noen størrelser for store.

- Jeg ble fortalt at jeg trengte å gå på en diett. Når jeg ser tilbake, ser jeg at jeg ikke var en stor jente. Noen kan riste det av seg, mens andre lar det bli en stor del av livet. Det skjedde med meg, forteller hun åpenhjertig.

44-åringen er ikke i tvil om at fokuset på kjente kvinners vekt har en mildt sagt negativ effekt på unge fans.

- Det er galskap. Barn ser opp til disse kvinnene og bestemmer seg for de vil se ut som dem og gjøre som de gjør. Mange starter på en diett fra veldig ung alder og lever ikke livet som et barn bør leve det, mener Janet Jackson.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De bandt fast brystene mine