Spiser mat fra søppelkassa

Noen ganger blir sulten for stor for boyband-medlemmet Tom Parker.

PÅ VEI OPPOVER: Her er alle medlemmene i boybandet The Wanted. Med OL-fakkelen i Birmingham. Bandet er for tiden i USA, hvor de stadig får flere fans.
PÅ VEI OPPOVER: Her er alle medlemmene i boybandet The Wanted. Med OL-fakkelen i Birmingham. Bandet er for tiden i USA, hvor de stadig får flere fans. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tom Parker (23) er medlem av det britiske og irske boybandet The Wanted. Kjent for blant annet slageren «All Time Low». Noen ganger blir han veldig sulten, og mens de fleste ville laget seg litt mat, gjør Tom det enklere.

- Selvfølgelig har jeg spist mat fra søpla. Hvem gjør ikke det? Sist gang var det noen bagels der. Er det så galt da? Sier han ifølge Femalefirst.

Boybandet har allerede skapt flere overskrifter, ved å snakke nedsettende om flere kjendiser de har møtt. I april hevdet de at Christina Aguilera ikke ville snakke med dem, og kalte henne en drittsekk. I mai sa de at Britney Spears livvakter ba dem om å ikke se direkte på Britney, som for tiden er dommer i amerikanske X Factor.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Max george - Dama ble sjalu da popstjernen kysset J-Lo  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer