Spiser kun for å unngå kollaps

- Jeg spiser ikke for smakens skyld, men for ernæringen, sier Jada Pinkett Smith.

HOLDER FORTSATT SAMMEN: Will Smith og Jada har vært gift i 15 år, og har den siste tiden gjort alt for å motvise ryktene om et brudd. Foto: All Over Press
HOLDER FORTSATT SAMMEN: Will Smith og Jada har vært gift i 15 år, og har den siste tiden gjort alt for å motvise ryktene om et brudd. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jada Pinkett Smith (40) har spilt i storfilmer som «Matrix», «Collateral» og «Skrik». Men hun er kanskje enda bedre kjent som kona til skuespilleren Will Smith (43).

- Jeg må spise ifølge timeplanen min, og ha proteinrik kost med masse grønnsaker og sunne karbohydrater for å unngå å kollapse, sier hun til Essence.

Den siste tiden har hun jobbet som stemmeskuespiller til de animerte barnefilmene i «Madagascar»-serien. Hennes Vest-Indiske mor, Marion Martin Banfield, lærte henne det strenge kostholdsregimet hun nå lever etter.

- Jeg hadde antageligvis den eneste vest-indiske bestemoren i verden som ikke kunne lage mat. Hun var en forferdelig kokk, og lærte meg at du ikke spiser for smakens skyld, men for ernæringen. Og det har jeg fortsatt med, sier Jada.


Stjerneparet Smith har vært i Norge flere ganger. Sist i 2010, på premieren av Karate Kid i Fredrikstad. Der sønnen deres Jaden hadde hovedrollen. Mor Jada var så imponert over landet at hun kunne tenke seg å bo her. Og til tross for strengt kosthold, faller hun til tider for samme fristelser som nordmenn flest.

- Jeg elsker pommes frites og pizza, gjerne samtidig. Og hvis jeg kunne levd på det hver eneste dag, hadde jeg gjort det, sier hun. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Se Will Smith rappe Fresh Prince igjen 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer